Πάει στην FIFA ο Ολυμπιακός για να δοθεί τέλος στην υπόθεση.

alan

Η υπομονή των ανθρώπων του Ολυμπιακού έχει εξαντληθεί με την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο. Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν αρκετή ανοχή στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά πλέον βγαίνουν στην… αντεπίθεση.

Οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην FIFA και θα ζητήσουν να βγάλει προσωρινό δελτίο στον Άλαν Πουλίδο ώστε να μπορεί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, θα δώσουν έκταση στο θέμα, αναφέροντας τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η Τίγκρες στις τελευταίες βδομάδες, με αποτέλεσμα να μην έχει ακόμη ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Άλαν Πουλίδο, με τον 23χρονο Μεξικανό στράικερ να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι, όπως και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, τονίζουν πως ο παίκτης είναι ελεύθερος, έχοντας στοιχεία στην κατοχή τους και επισημαίνουν πως η Τίγκρες κινείται παράνομα όλο αυτό το διάστημα, ισχυριζόμενη πως ο αθλητής δεσμεύεται με συμβόλαιο, κάτι το οποίο και δεν ισχύει.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θέλουν μέσα στις επόμενες μέρες να τελειώσει οριστικά το θέμα, καθώς η υπόθεση έχει κουράσει. Στον Ολυμπιακό αναμένουν τον Άλαν Πουλίδο στην Ελλάδα εντός της βδομάδας, την Τετάρτη ή την Πέμπτη το αργότερο, για να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του Μεξικανού στράικερ, δίνοντας τέλος στο… μεξικάνικο σίριαλ. Η υπόθεση αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια, αλλά στον Ολυμπιακό, όπως είπαμε, θα ξεκινήσουν σύντομα τις διαδικασίες, ερχόμενοι σε επικοινωνία με την FIFA, ώστε ο παίκτης να βγάλει ένα προσωρινό δελτίο για να μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη και στους ερυθρόλευκους.

πηγη

http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/sta-akra-ftanei-o-olympiakos-me-poylido.2946130.html