«Ο Πουλίδο δεν μπορεί να υπογράψει αλλού»

«Ο Πουλίδο δεν μπορεί να υπογράψει αλλού»

Κατηγορηματικά διαψεύδει ο Μαουρίτσιο Γκαρσία, μάνατζερ που φέρεται να εκπροσωπεί τον Πουλίδο, πως υπάρχει συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ενώ τονίζει ότι ο Μεξικανός δεν μπορεί να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

LIGA BBVA BANCOMER MX   J3  COPA MX Tigres UANL vs Correcaminos

Στο προσκήνιο επανήλθε για τα καλά η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δίνει μάχη για να αποχωρήσει ως ελεύθερος από την Τίγκρες.

Χθες το βράδυ ο Μεξικανός επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία να βρεθεί σύντομα λύση για να μπορέσει να παίξει επιτέλους ποδόσφαιρο.

Σήμερα υπάρχουν δηλώσεις του Μαουρίτσιο Γκαρσία, ο οποίος φέρεται να εκπροσωπεί τον διεθνή άσο, και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τον Ολυμπιακό, ενώ ο παίκτης δεν δικαιούται να υπογράψει σε καμία άλλη ομάδα και τον συμβουλεύει να μείνει στην Τίγκρες.

«Προσωπικά δεν ξέρω κάτι για μεταγραφή του Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Να θυμάστε πως εγώ ήμουν ο άνθρωπος που ταξίδεψα στην Ευρώπη για τις επαφές με την ελληνική ομάδα. Εμείς δεν είχαμε καμία ειδοποίηση για τα περί μεταγραφής του. Εκτός αυτού υπάρχει συμβόλαιο. Ο Πουλίδο δεν μπορεί να υπογράψει αλλού», ανέφερε αρχικά ο φερόμενος ως μάνατζερ του Πουλίδο στην μεξικάνικη έκδοση του στο ESPN και πρόσθεσε:

«Ο Άλαν δυστυχώς άκουσε έναν άνθρωπο με μικρή εμπειρία που του είπε πως θα πρέπει να δώσει… μάχη για να φύγει από την Τίγκρες. Του έδωσε γενικά συμβουλές που δεν του έκαναν καλό. Που κατά την προσωπική μου γνώμη μόνο τον έβλαψαν. Δεν θέλω πω δημόσια ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος. Δεν πρόκειται να το κάνω αυτήν την στιγμή. Για τον Πουλίδο υπάρχει συμβόλαιο που είναι κατατεθειμένο στην Ομοσπονδία του Μεξικού. Ένα συμβόλαιο που παραμένει σε ισχύ. Εγώ από την μεριά μου πάντα έκανα το καλύτερο δυνατό για τον Άλαν Πουλίδο. Πάντα λειτουργούσα με γνώμονα το συμφέρον του και το τι θα τον βοηθούσε στην καριέρα του».

Δείτε το σχετικό βίντεο