Μένει ελεύθερος και υπογράφει

Μένει ελεύθερος και υπογράφει

Να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας περιμένει ο Μάρκο Σίλβα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

marco_silva

Να μείνει και τυπικά ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας περιμένει ο Μάρκο Σίλβα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «ερυθρολεύκους», προκειμένου να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία και πλέον περιμένει από τους εκπροσώπους του, να βρουν τη «χρυσή τομή» με τα «λιοντάρια» της Λισσαβόνας, προκειμένου να αποχωρήσει, χωρίς προβλήματα.

Ο 37χρονος προπονητής θα ενημερωθεί άμεσα και για τα μετεγγραφικά θέματα των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να κάνει τις εισηγήσεις του και να προχωρήσουν οι υποθέσεις. Συγκεκριμένα, ο Μάρκο Σίλβα θα αποφασίσει για το αν ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχει «κλείσει» στους «ερυθρολεύκους».

Παράλληλα, η διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδος εξετάζει και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Συγκεκριμένα, ο Ζόνατας της Έλτσε βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα και εμφανίζεται ως η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Βούλγαρο, σε περίπτωση που ο Πορτογάλος τεχνικός εισηγηθεί αρνητικά για την απόκτησή του. Ο Μάρκο Σίλβα προτιμάει το 4-3-3 και θέλει από τις ομάδες του να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να αποδίδουν ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο.

Πηγή : http://www.novasports.gr/podosfairo/ellada/super-league/article/225612/menei-eleutheros-kai-upografei/