Μαζουακού: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί»

Μαζουακού: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί»

Ανοιχτό άφησε ο Αρτούρ Μαζουακού το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ιταλία και να αγωνιστεί σε κάποιον σύλλογο της χώρας, όμως προτεραίότητα για τον ίδιο αποτελεί η βελτίωσή του στον Ολυμπιακού.

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / CUP / OLYMPIAKOS - APOLON SMIRNIS
Ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού μίλησε για αυτό το θέμα στην Gazzetta dello Sport, δηλώνοντας κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον και άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την καριέρα του.

«Έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, αλλά το όνομά μου αυτή την περίοδο συνδέεται συνεχώς με την Ιταλία. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί», ανέφερε αρχικά ο νεαρός άσος και μίλησε για τις φήμες που υπάρχουν για τη Ρόμα:

«Είναι ένας τεράστιος σύλλογος με σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Είναι πάντα κολακευτικό να συνδέομαι με ομάδες τέτοιου επιπέδου γιατί αυτό δείχνει πως κάνω καλά τη δουλειά μου και ότι θα πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι».

Καταλήγοντας, ο Μαζουακού υπογράμμισε: «Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ενδιαφέρον, αλλά όχι κάποια επίσημη πρόταση. Η Ρόμα είναι μια μεγάλη ομάδα. Το μέλλον θα δείξει αν θα παίξω σε αυτόν τον σύλλογο».