Φουστέρ: «Έχουμε δέσει πολύ καλά»

Φουστέρ: «Έχουμε δέσει πολύ καλά»

Βέβαιος για το «αποτέλεσμα» που θα παρουσιάσει ο Ολυμπιακός μέσα στη σεζόν εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, που αναφέρθηκε στην ήττα απ’ τη Φενέρ και το «δέσιμο» με τους νέους του συμπαίκτες.

010823

Καθόλου «βαριά» δεν πήρε την ήττα απ’ τη Φενέρμπαχτσε ο Νταβίντ Φουστέρ, που είδε το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού ως ακόμα μια μέρα στη δουλειά. Μια δουλειά που όπως είπε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα φέρει κατά στη διάρκεια της σεζόν τα επιθυμητά αποτελέσματα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αφού ήδη έχουν… δέσει οι παλιοί με τους νέους! 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταβίντ Φουστέρ: 

«Σίγουρα θα προτιμούσα ένα άλλο αποτέλεσμα σε αυτό το ματς, αλλά ήταν μία παραπάνω ημέρα δουλειάς, μία παραπάνω ημέρα προετοιμασίας με τους συμπαίκτες μου, για να γνωριστούμε καλύτερα και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα». 

Για το αν μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας νιώθει ότι ο ίδιος και ο Ολυμπιακός είναι βελτιωμένος: «Θεωρώ ότι κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Έχουν έρθει καινούργιοι παίκτες, έχουμε δέσει πολύ καλά μεταξύ μας. Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, αλλά το καταφέρνουμε σιγά σιγά και τώρα θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα, γιατί γενικά θεωρώ ότι ήταν μία πολύ θετική προετοιμασία». 

Για το πού θεωρεί ότι η ομάδα έχει ακόμα δυνατότητες βελτίωσης: «Τη βελτίωση θα τη δούμε στους αγώνες, αλλά γενικά είναι η καθημερινή δουλειά στις προπονήσεις αυτή που μετράει στην προσπάθειά σου να βελτιωθείς. Θα έχουμε τους αγώνες για το πρωτάθλημα και σιγά σιγά όταν φτάσουν στα σημαντικά ματς για το Champions League πιστεύω θα βελτιωνόμαστε συνεχώς. Εμείς με τη δουλειά μας καθημερινά στην προπόνηση θα προσπαθήσουμε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση».