Εβδομάδα «ερυθρόλευκων» ανακοινώσεων

Εβδομάδα «ερυθρόλευκων» ανακοινώσεων

Εντός της εβδομάδας ενδέχεται να υπάρξουν ανακοινώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ και τις αποχωρήσεις παικτών στον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με Φινμπόγκασον, Άμραμπατ και τους άλλους στόχους.

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÏÖÇ - ÐÁÏ / CUP / OFI - PANATHINAIKOS

Επαφές για αρκετούς ποδοσφαιριστές έχουν το τελευταίο διάστημα στον Ολυμπιακό, με τις τελευταίες συζητήσεις να γίνονται στο περιθώριο του τελικού του Champions League που βρέθηκαν οι κ.κ. Καρεμπέ και Βρέντζος. 

Η εβδομάδα που μόλις άρχισε θεωρείται για κάποιους ανακοινώσεων όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ και τις αποδεσμεύσεις κάποιων παικτών που δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ.

Οι Πειραιώτες φέρονται να είναι στην τελική ευθεία για ορισμένες υποθέσεις, οι οποίες θα ανακοινωθούν λίαν συντόμως. Δύο εξ’ αυτών είναι ο Σάκης Παπάζογλου και ο Κώστας Φορτούνη. 

Με τον πρώτο φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ για τον διεθνή μεσοεπιθετικό απομένει το τελικό «Ο.Κ.» για την απόκτησή του. 

Όσον αφορά τώρα το θέμα του Αλφρεντ Φινμπόγκασον, μοιάζει να είναι ο ιδανικός επιθετικός για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη συγκεκριμένη θέση του «ερυθρόλευκου» ρόστερ. 

Παρότι η Χέρενφεϊν αξιώνει ένα ποσό 9 με 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Ισλανδού φορ, εκείνος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς τον δελεάζει η προοπτική να αγωνιστεί στο Champions League. 

Ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο φέρονται να έχουν εκδηλώσει η Νιούκαστλ και η Λάτσιο, οι οποίες είναι πιθανό να καταθέσουν πρόταση για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. 

Τέλος, στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι και η μεταγραφή του Νορντίν Άμραμπατ, καθώς υπάρχουν δημοσιεύματα στην Τουρκία για συμφωνία με τη Γαλατασαράι με ένα ποσό της τάξεως των 4 με 4,5 εκατ. ευρώ. 

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η… μεξικάνικη σαπουνόπερα με πρωταγωνιστή τον Άλαν Πουλίδο, ο οποίος φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο (για τέσσερα χρόνια με 1 εκατ. ευρώ ετησίως) με τους Πειραιώτες. 

Πηγή : Σταύρος Καλογεράκης για το http://www.sport-fm.gr/article/ebdomada-eruthroleukwn-anakoinwsewn/767732