Απομακρύνεται ο Άμραμπατ από Ολυμπιακό

Απομακρύνεται ο Άμραμπατ από Ολυμπιακό

Το μέλλον του Νόρντιν Άμραμπατ θα είναι είτε στη Γαλατασαράι, στην οποία ανήκει, είτε στη Μάλαγα, όπως ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ο μάνατζέρ του, Ανάς Ουζίφι.

194332

Όλο και περισσότερο φαίνεται να απομακρύνεται η περίπτωση του Νόρντιν Άμραμπατ για τον Ολυμπιακό, ύστερα από δηλώσεις που έκανε ο μάνατζέρ του στο εξωτερικό. Ο εκπρόσωπος του Μαροκινού μέσου αποκάλυψε πως ο πελάτης του έχει απορρίψει αρκετές προτάσεις, συμπεριλαμβάνοντας και αυτή που είχε από Ελλάδα, με το μέλλον του να είναι ή στη Γαλατασαράι –όπου ανήκει- ή στη Μάλαγα, με την οποία αγωνίστηκε ως δανεικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

«Ο Άμραμπατ έχει απορρίψει προτάσεις από Ισπανία, Γαλλία, Ελλάδα, Ντουμπάι, Κατάρ και Σαουδική Αραβία. Είναι ξεκάθαρο είτε στη Γαλατασαράι, είτε στη Μάλαγα», δήλωσε ο μάνατζερ του Νόρντιν Άμραμπατ, Ανάς Ουζίφι, για να προσθέσει: «Η ομάδα έχει ρωτήσει για τον Νόρντιν, ο οποίος πέρασε πολύ καλά στο διάστημα που ήταν στο Ροσαλέδα». 

Ο Άμραμπατ αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της Γαλατασαράι, με το νέο τεχνικό της «Τσιμπόμ», Μιρτσέα Λουτσέσκου να έχει τον τελευταίο λόγο για το αν θα τον κρατήσει στην ομάδα. 

Πηγή : Παναγιώτης Κεφαλάς για το http://www.sport-fm.gr/article/apomakrunetai-o-amrampat-apo-olumpiako/770855