Ανακοινώνεται ο Κασάμι. Πέρασε και ιατρικά

Ανακοινώνεται ο Κασάμι. Πέρασε και ιατρικά

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Παϊτίμ Κασάμι είναι ο Ολυμπιακός. Πέρασε από ιατρικά ο 22χρονος Ελβετός και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του.

kasami

Η Φωτογραφία που ανέβασε ο Παϊτίμ Κασάμι στο Twitter ήταν αρκετή για να ενισχύσει επιπλέον την πληροφορία που υπήρχε από την Κυριακή (1/6) και αφορούσε την άφιξη του παίκτη στην Ελλάδα, συνοδεία του μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες δεν επιβεβαιώνουν αλλά ούτε και διαψεύδουν το γεγονός σχετικά με την παρουσία του Παϊτίμ Κασάμι στην Ελλάδα, όμως το θέμα είναι πως ο 22χρονος Ελβετός την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα “ερυθρόλευκα” εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο παίκτης πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις.

Η απόκτηση του Κασάμι είναι πιθανό να ανακοινωθεί εντός της ημέρας (2/6, ημέρα γενεθλίων του Ελβετού) ή το αργότερο την Τρίτη (3/6), καθώς υπάρχει πλήρης συμφωνία των δύο πλευρών, κάτι που μαρτυρά και η πληροφορία της παρουσίας του Μίνο Ραϊόλα στην χώρα μας.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν και αγγλικά δημοσιεύματα που κινούνται στην ίδια κατεύθυνση, αναφέροντας πως η επιθυμία του 22χρονου Ελβετού ήταν να φύγει από την Φούλαμ και να παίξει σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ. Οι Άγγλοι υποστηρίζουν και αυτοί πως ο Κασάμι είναι στην Ελλάδα, έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό και την μεταγραφή να ανακοινώνεται τις επόμενες ώρες.