Νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη

Νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη

Η διεθνής φουνταριστή Αλεξάνδρα Ασημάκη πέρασε από τα γραφεία και υπέγραψε το συμβόλαιό της και, λίγη ώρα αργότερα, έγινε η Γενική Συνέλευση που έβγαλε τη νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη.

osfp-simaies_0

Η τριετία έκλεισε θριαμβευτικά για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, με τη μεταγραφή της Αλεξάνδρας Ασημάκη στην ομάδα πόλο Γυναικών.

Αυτή έγινε στην Ιστορική Λέσχη και ψηφίστηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, ενώ πέρασαν και όλα τα άρθρα της προκήρυξης. Στο νέο Δ.Σ. δεν θα είναι ο Γιάννης Δαλέζιος, στον οποίο, πάντως, ομόφωνα δόθηκε ο τίτλος του Επίτιμου Γενικού Γραμματέα, μια και αποχώρησε λόγω φόρτου εργασίας.

Το πρωί δεν υπήρχε απαρτία στη Λέσχη, ενώ το απόγευμα ψήφισαν στη Γενική Συνέλευση 112 ενεργά μέλη του Ολυμπιακού και με 111 έγκυρα και 1 άκυρο εκλέχτηκε η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη με πρόεδρο τον Μιχάλη Κουντούρη.

Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη: Μιχάλης Κουντούρης (πρόεδρος). Τακτικά  μέλη: Αδαμαντόπουλος Αλέξανδρος, Ανδρέου Γιώργος, Θεοδωρακάκης Λεωνίδας, Καλογερά Αλεξάνδρα, Κάτσουνας Ιωάννης, Λαζαρίδης Δημοσθένης, Μεσσάρης Βαγγέλης, Παπαδόπουλος Γεώργιος, Παύλου Γεώργιος, Πολυκανδριώτης Ιωάννης, Σαλαπατάρας Νικόλαος, Σκανδαλάκης Νικόλαος, Ταρνατόρος Παντελής, Χρυσοφάκης Ελευθέριος. Αναπληρωματικά μέλη: Βαρδουλάκης Ευτύχιος, Δρακόπουλος Βασίλειος, Μάρκου Παναγιώτης, Νάκος Δημήτριος, Τσικούρης Γεώργιος. Εξελεγκτική επιτροπή (τακτικά μέλη): Κοκκοβές Βασίλειος, Κουτσουρόπουλος Ιωάννης, Πουβουτσής Βλάσιος. Εξελεγκτική επιτροπή (Αναπληρωματικά Μέλη): Αρβανίτης Ιωάννης, Κανελλόπουλος Ανδρέας. Τις επόμενες ημέρες η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0