Θεοδωρίδης,Καραπαπάς: ”Αυτή η ομάδα δεν σταματιέται” (video)

Τα πράγματα με το όνομά τους είπαν σε δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο οι κ.κ. Καραπαπάς και Θεοδωρίδης.

924986a

Οι δηλώσεις του κ. Σάββα Θεοδωρίδη στην NOVA:

«Σήμερα χάσαμε από τον Ατρόμητο δικαίως, πιστεύω εγώ. Δίνω συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και εύχομαι, όπως έπαιξε μαζί μας σήμερα, να παίξει και με όλες τις υπόλοιπες ομάδες γιατί πραγματικά είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα ο Ατρόμητος και πολύ δυνατή έδρα το Περιστέρι. Θα το αφήσω αυτό και θα σταθώ σε ένα άλλο σημείο, που το έχω αρχίσει μαζί σας από την πρώτη αγωνιστική με τα εσκεμμένα χτυπήματα και με τα “βρώμικα” χτυπήματα, τα αντιαθλητικά. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έγινε ένα, όχι αντιαθλητικό, όχι για κόκκινη κάρτα και προτρέπω όλους αυτούς οι οποίοι κάνουν τους δασκάλους της διαιτησίας και τους καθηγητές, να το σχολιάσουν αύριο. Αν δεν είναι αυτό, ο ορισμός της κόκκινης κάρτας. Αυτό επαναλαμβάνεται για 5η σερί Κυριακή κι έγινε στον Αφελάι, έναν παίκτη που τον πληρώνουμε μια περιουσία. Πως αυτός θα παίξει; Θα ακουμπήσει την μπάλα; Και δικαίως δηλαδή, γιατί ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να του φάνε τα πόδια ή οτιδήποτε άλλο. Έχει συμβεί στις 5 αγωνιστικές, επειδή κάποιος σταθμός έχει βαλθεί να φοβίζει όλους τους διαιτητές. Είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από εκεί πρέπει να ξεκινάμε. Από το αντιαθλητικό παιχνίδι. Βάλτε τις εκπομπές, όσες έχω μιλήσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Μόνο σε αυτές εστιάζω. Ούτε πέναλτι θέλω, ούτε τίποτα κι είδατε έδωσα συγχαρητήρια στον Ατρόμητο και είπα χάσαμε δικαίως. Αλλά με αυτό δεν έπεται ότι θα αδικείται ο Ολυμπιακός. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να αδικήσει ξανά τον Ολυμπιακό. Δηλαδή ως προς το βρώμικο παιχνίδι, το επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά, που είναι υποχρεωμένοι όλοι για το Fair Play. Και να παίζεται ποδόσφαιρο, ούτε μποξ, γιατί τότε πρέπει να φέρουμε παλαιστές για μεταγραφές και τίποτα άλλο. Αυτά είχα να πω και πάλι συγχαρητήρια στον Ατρόμητο γιατί ο Ολυμπιακός, όπως σας είπα στην αρχή ξέρει και να κερδίζει και να χάνει».

Οι δηλώσεις του κ. Σάββα Θεοδωρίδη στην μικτή ζώνη:

Κύριε Θεοδωρίδη, που αποδίδετε την ήττα του Ολυμπιακού;

«Δεν την αποδίδω πουθενά. Για μένα ήταν καλύτερος από εμάς ο Ατρόμητος σήμερα γιατί όπως ο Ολυμπιακός ξέρει να κερδίζει στο πρωτάθλημα και σε όλα τα παιχνίδια, έτσι ξέρει και να χάνει γιατί είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Γιατί να μην ομολογήσω την αλήθεια; Εγώ δεν θα σταθώ σε δικαιολογίες και συγχαίρω τον Ατρόμητο για την πραγματικά μεγάλη του νίκη και του εύχομαι να κάνει τα ίδια παιχνίδια και με όλους του τους αντιπάλους μέσα σε αυτό το γήπεδο, γιατί είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και μπορεί να φέρει καταπληκτικά αποτελέσματα».

Υπάρχουν παράπονα για την διαιτησία από τον Ολυμπιακό;

«Σας ρωτώ εσάς. Ήσασταν στο γήπεδο. Είναι η 5η αγωνιστική σήμερα, που ξέρετε εγώ δεν εστιάζω ούτε στα πέναλτι ούτε σε τίποτα και το έχω δηλώσει από την πρώτη αγωνιστική. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που λένε, οι άλλες ομάδες ζητάνε 2-3 πέναλτι. Εμάς δεν μας έχουν δώσει μέχρι τώρα πέντε πέναλτι. Δεν με ενδιαφέρει. Το επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά. Έχω πει ότι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι το σκληρό και το αντιαθλητικό παιχνίδι. Επειδή την έχουμε πληρώσει φέτος πάρα πολύ στα πέντε αυτά παιχνίδια. Βλέπετε ότι τα αποδυτήριά μας έχουν καταντήσει νοσοκομείο μέσα. Παίκτες σαν τον Αφελάι, όταν έτρωγε αυτή την κλωτσιά σήμερα, αν τον έβρισκε κανονικά, που πιστεύω να το είδατε όλοι… Ούτε μπάλα βρίσκει, ούτε τίποτα! Θα παρακαλέσω αύριο ή μεθαύριο, όποια μέρα βγούνε, τους διάφορους διαιτητοπατέρες, που βγαίνουν με τόση ευκολία και λένε για μία φάση που ψάχνουν να βρουν σε ολόκληρο το παιχνίδι από τις χίλιες που δημιουργούνται εναντίον του Ολυμπιακού, να τις σχολιάσουν. Αλλά ο Ολυμπιακός επειδή είναι ακριβώς η 5η αγωνιστική, έχουν συμβεί τα ίδια πράγματα, όλοι λένε ότι έχετε δίκιο, ότι το αντιαθλητικό ποδόσφαιρο είναι αυτό που βλάπτει γιατί να πληρώνουμε λεφτά και να φέρνουμε παίκτες και να μην πάρουμε παλαιστές, ζίου ζίτσου και τα διάφορα».

Οφείλω να ομολογήσω ότι υπήρχε και μία ανάλογη φάση με το τάκλιν του Γιάννη Μανιάτη πάνω στον Κοντοέ.

«Άμα υπήρχε να απέβαλε και τον Μανιάτη».

Εννοώ ότι είναι αρκετές φάσεις.

«Όχι, δεν είναι αρκετές. Αυτή ήταν εσκεμμένη φάση. Προσέξτε, άλλο να πας για την μπάλα και δεν είναι το ίδιο πράγμα. Διαφορετική τελείως φάση του Μανιάτη και διαφορετική τελείως… Δεν βρίσκει μπάλα. Δείτε το. Μόνο η πρόθεση, φτάνει. Δεν σας λέω τίποτα άλλο, μόνο η πρόθεση φτάνει. Δεν θέλω να δικαιολογηθώ. Εμείς χάσαμε, έδωσα συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, αλλά να ξέρουν όλοι επειδή βγαίνει κάποιος ραδιοτηλεοπτικός σταθμός και “δηλητηριάζει” το ποδόσφαιρο, επηρεάζει τους διαιτητές κατά κάποιο τρόπο, δεν ξέρω πως και γιατί με διάφορες μεθόδους, πρωτογενείς για το ποδόσφαιρο. Εγώ δεν έχω ξαναδεί τέτοια πράγματα. Ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει απαθείς από όλη αυτή την ιστορία και δεν θα ανεχθούμε πια ξανά αντιαθλητικά χτυπήματα με τίποτα! Το δικαιούται το ποδόσφαιρο, το δικαιούται ο Ολυμπιακός, το δικαιούται ιδιαίτερα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και πληρώνει εισιτήριο να βλέπει θέαμα και όχι να βλέπει αντιαθλητικά χτυπήματα».

Έπαιξε ρόλο στο σημερινό ματς η διαιτησία;

«Εγώ δεν λέω αυτό. Δεν καταλάβατε; Σας έδωσα συγχαρητήρια. Μην συγχέετε τα πράγματα. Ήμουνα σαφέστατος. Έδωσα συγχαρητήρια. Βρεθήκαμε σε μία άσχημη μέρα. Όταν παίζουμε ένα παιχνίδι πρέπει η ομάδα να είναι προσηλωμένη στην ημέρα εκείνη του παιχνιδιού. Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι άλλη μέρα. Λοιπόν, φαίνεται ότι ορισμένοι είχαν πετάξει στην Σουηδία. Τελείωσε. Δεν υπάρχει θέμα. Ούτε να το σχολιάσουμε. Ομάδα είναι, χάνει, κερδίζει. Τώρα, μακάρι να πάμε στην Σουηδία και να φέρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και για μας και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και πάλι συγχαρητήρια στον Ατρόμητο».

Οι δηλώσεις του κ. Κώστα Καραπαπά στην NOVA:

«Είναι η 5η σερί αγωνιστική κατά την οποία αλλάζουν οι κανονισμοί εις βάρος του Ολυμπιακού και δεν είναι μόνο ότι είδαμε μία φάση στην οποία ένας ποδοσφαιριστής χτυπάει με τα δύο πόδια έναν ποδοσφαιριστή και όχι μόνο δεν αποβάλλεται, αλλά δεν σφυρίζεται και το φάουλ, αλλά το υπογραμμίζουμε γιατί είναι η πέμπτη σερί φορά που συμβαίνει. Είναι σαφές ότι υπάρχει ένα οργανωμένο σχέδιο. Ένα σχέδιο το οποίο προσπαθεί να σταματήσει αυτή την ομάδα. Την ομάδα του Ολυμπιακού. Να είναι σίγουροι όλοι, ότι αυτή η ομάδα δεν σταματιέται, ούτε από κακούς διαιτητές ή διαιτητές που εν πάση η περιπτώσει έρχονται για να μην δώσουν τέτοια φάουλ. Αυτή η ομάδα δεν σταματιέται ούτε από αλήτες οι οποίοι μπορεί να γράφουν και να λένε ό,τι θέλουν στα ΜΜΕ. Αυτή η ομάδα δεν σταματιέται ούτε από επίορκους δικαστικούς, ούτε από κανέναν. Αυτή την ομάδα δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς. Εμείς, λοιπόν, σε αυτή την μέρα που κάποιοι θα γελάνε με όλους αυτούς που έλεγαν τόσο καιρό ότι ο Ολυμπιακός με τους δανεικούς ποδοσφαιριστές που δίνει σε άλλες ομάδες, ελέγχει το πρωτάθλημα. Σήμερα, λοιπόν, πρέπει να γελάνε με σκόρερ τον Καραμάνο. Εμείς συνεχίζουμε και το μόνο που κάνουμε είναι να κλείνουμε τα μάτια μας τώρα και να βλέπουμε, από το επόμενο κιόλας λεπτό, μόνο την Μάλμε και τίποτα άλλο. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα επιπέδου του Champions League κι εκεί θα παραμείνει. Να είναι σίγουροι όλοι». 

Δείτε το video:

[youtube id=”Bp-7n51QDpY” width=”620″ height=”360″]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0