Τα πράγματα στη θέση τους

Άτυπη ομηρία. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση, την οποία ο ηγέτης του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκης, αλλά και όλος ο Ολυμπιακός, βιώνουν εδώ και έξι χρόνια. Σήμερα, ο ίδιος ο ηγέτης του Θρύλου έδωσε το παρών στο Τριμελές Εφετείο και κατέθεσε, για την περίφημη υπόθεση των «28», έχοντας στα χέρια του την απαλλακτική απόφαση, από την Επιτροπή Δεοντολογίας και, πάνω από όλα, το δίκιο με το μέρος του.

Δείτε την εκπομπή μας:

Ο κ. Μαρινάκης κατέθεσε και για περίπου 1,5 ώρα, απάντησε στις ερωτήσεις του δικαστηρίου, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και δίνοντας την πραγματική διάσταση, σε όλα όσα του έχουν προσάψει, όλα αυτά τα χρόνια, για μία υπόθεση, η οποία… «έμπαζε» και «μπάζει», από παντού. Μία υπόθεση, η οποία έγινε, εδώ και πολλά χρόνια, αφορμή για να γραφτούν… φοβερά και τρομερά πράγματα, εις βάρος του κ. Μαρινάκη και της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα.

Ο κ. Μαρινάκης, χωρίς να έχει τίποτα να κρύψει, απάντησε σε όλα όσα ρωτήθηκε, ενώ στάθηκε με περίσσιο θάρρος, στην αδικία, την οποία ο ίδιος και η ομάδα έχουν βιώσει, όλα αυτά τα χρόνια! Στόχος ήταν, άλλωστε, εξ αρχής, το να πληγεί ποδοσφαιρικά και επιχειρηματικά, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, αλλά και η ομάδα. Κάτι το οποίο ο ίδιος έχει τονίσει σε όλους τους τόνους, όλα αυτά τα χρόνια.

Με τη σημερινή του παρουσία, ο κ. Μαρινάκης έβαλε τέλος σε αυτή την υπόθεση. Κατέθεσε και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, ανέδειξε τα πραγματικά γεγονότα. Με ονόματα και αποδείξεις και με επιχειρήματα. Όχι με… «μου ‘παν, πως του ‘παν…» και άλλα τέτοια πράγματα… Ο κ. Μαρινάκης αποχώρησε, μετά από μιάμιση ώρα, έχοντας δώσει τις απαντήσεις του. Και περιμένει, πια, τη δικαιοσύνη, να αναδείξει την αλήθεια, την οποία υπερασπίστηκε.

Οι απολογίες ολοκληρώθηκαν και όπως έγινε γνωστό, η επόμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου ορίστηκε για τις 19 Νοεμβρίου, οπότε θα γίνει γνωστή η πρόταση του εισαγγελέα, κ. Χαράλαμπου Λακαφώση.
Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0