Σπανούλης: «Να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους!»

Στην ομάδα της δεκαετίας στην Ευρωλίγκα συμπεριλήφθηκε σήμερα (12/5) ο Βασίλης Σπανούλης! Και λογικό. Τη δεκαετία αυτή έκανε… πράματα και θάματα, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του Θρύλου μίλησε στην ΕΡΤ και αναφέρθηκε σε αυτήν την τιμή. Μάλιστα, τόνισε, ότι θέλει να οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά πίσω στις επιτυχίες!

Αναλυτικά, ο σπουδαίος γκαρντ είπε…

Για τη διάκρισή του και την αντίδραση των παιδιών του: «Σίγουρα, είναι πολύ ωραίο συναίσθημα. Τα κορίτσια είναι λίγο πιο πολύ της αγκαλιάς, τα αγόρια μου έδωσαν συγχαρητήρια και συνέχισαν την δραστηριότητά τους…».

Για το αν σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ, όταν τραυματίστηκε τον Φεβρουάριο: «Εχω μάθει και στα καλά και στα άσχημα να είμαι ισορροπημένος και να τα αντιμετωπίζω. Εχω πολύ καλούς ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και γυμναστές και όλα πάνε καλά».

Για το αν θα συνεχίσει να παίζει: «Φυσικά και θα συνεχίσω! Ακούω να λένε πως θα αποσυρθώ επειδή τραυματίστηκα και δεν μπορώ… Μου δίνουν ‘τροφή’ τέτοια σχόλια, μου δίνουν κίνητρο. Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να επιστρέψει στους τίτλους! Θα παίζω όσο αντέχω και όσο κρίνω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για την καραντίνα: «Μαζί με τον τραυματισμό μου ήμουν τέσσερις μήνες μέσα στο σπίτι… Με έξι παιδιά δεν ήταν εύκολο, αλλά σίγουρα, πέρασα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0