Σκεπασμένος με την ερυθρόλευκη σημαία…

Το πρωί της Δευτέρας, 30 Δεκεμβρίου, τελέστηκε στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στο Μοσχάτο, η νεκρώσιμος ακολουθία ενός θρύλου…

Ενός «αθάνατου», στις καρδιές όλων των Ολυμπιακών, ποδοσφαιριστή, τον οποίο όλοι μας θα κουβαλάμε, για πάντα, στη μνήμη… Το πρωί της Δευτέρας, 30 Δεκεμβρίου, η οικογένεια του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον θρυλικό Ηλία Ρωσίδη, ο οποίος έφυγε από κοντά μας, την περασμένη Πέμπτη… Στο τελευταίο του ταξίδι, ο Ηλίας Ρωσίδης ήταν σκεπασμένος με την ερυθρόλευκη σημαία. Με τα χρώματα τα οποία τίμησε σε όλη τη ζωή του, είτε ως παίκτης, είτε ως φίλος του Ολυμπιακού, τον οποίο λάτρευε!

Το «παρών» στη νεκρώσιμη ακολουθία έδωσε πλήθος κόσμου, από την οικογένεια του Ολυμπιακού. Στελέχη από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ, όπως ο πρόεδρος, Γιάννης Μώραλης, ο Τάκης Αγραφιώτης, ο Κώστας Καραπαπάς, ο επίτιμος πρόεδρος Σάββας Θεοδωρίδης, ο Νίκος Γαβαλάς, ο Χρήστος Μπαφές, αθλητές της ομάδας, όπως ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ εκεί ήταν και ο Τάκης Λεμονής, η Λόλα Νταϊφά, αλλά και άλλοι. Πλήθος Βετεράνων, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και άλλων ομάδων, έδωσαν επίσης το παρών, για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον τεράστιο Ρωσίδη. Στεφάνια κατέθεσαν ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης, η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο σύνδεσμος Βετεράνων του Συλλόγου, αλλά και πολλοί άλλοι.

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0