Πολύ πιθανή η αναβολή της ρεβάνς, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αναβολής του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ο οποίος θα διεξαγόταν την Πέμπτη 5 Μαρτίου και όχι στις 04/03, αφού την Δευτέρα 02/03, ο Θρύλος θα υποδεχθεί στο «Καραϊσκάκη» τον Αστέρα Τρίπολης.

width-660_height-1000_0902e6_28917_1

 

Ο λόγος της πιθανής αναβολής, είναι το παιχνίδι μπάσκετ που θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ (05/03), ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μπαρτσελόνα.

Αυτό σημαίνει ότι είναι ορατός ο κίνδυνος συνάντησης των οπαδών του ΠΑΟ με αυτούς της ΑΕΚ, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι η Αστυνομία είναι ανένδοτη στο να διεξαχθούν τα συγκεκριμένα παιχνίδια την ίδια μέρα, ακόμα και αν αυτό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, αρχίσει νωρίς, για παράδειγμα στις 15:00.

Άρα, με δεδομένο ότι δεν μπορεί να αναβληθεί το ματς της Ευρωλίγκας, όλα δείχνουν ότι οδηγείται σε αναβολή το ΑΕΚ-Ολυμπιακός…

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι «ερχόμαστε», ζήτησαν με έγγραφο προς την ΕΠΟ, την διεξαγωγή της ρεβάνς, την… Τετάρτη 4 Μαρτίου, όπως αυτό είναι πρακτικά και νομικά αδύνατο, αφού δεν θα έχουν περάσει 48 ώρες από ματς του Θρύλου με τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο έχει οριστεί εδώ και καιρό, την Δευτέρα 2 Μαρτίου, στις 19:30.

Μήπως να το ορίσει η ΕΠΟ τα… μεσάνυχτα της Δευτέρας 2 Μαρτίου, αμέσως μετά το παιχνίδι με την Τρίπολη, ή να οριστεί την επόμενη μέρα (Τρίτη 03/03), για να είστε ευχαριστημένοι;

Βέβαια, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ζητήσει και κάτι άλλο… Να μεταφερθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης μία ημερα νωρίτερα, δηλαδή την Κυριακή 01/03, για να διεξαχθεί το ΑΕΚ-Ολυμπιακός την Τετάρτη (04/03)!

Είναι φανερό ότι «τρέμουν» και μόνο στην ιδέα της αλλαγής ημερομηνίας, αφού θεωρούν ότι αν γίνει αργότερα το ματς, θα είναι… «ξεκούραστος» ο Ολυμπιακός.

Μήπως να παίξει την Πέμπτη (26/02) με τη Ντνίπρο η ομάδα μας, το Σάββατο (28/02) με τον Αστέρα και την Κυριακή (01/03) ή την Δευτέρα (02/03) με την ΑΕΚ; Έτσι λογικά, θα είστε ακόμα πιο ευχαριστημένοι…

Θα θέλαμε πάρα πολύ πάντως, να βλέπαμε τις αντιδράσεις και τις απαιτήσεις σας σε ανάλογη περίπτωση, εάν ήσασταν εσείς στη θέση μας. Που δεν θα είστε ποτέ, αλλά λέμε τώρα. ΑΝ!

 

πηγή: Thrylos.com