Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός: 100 πρωταθλήματα στον Ερασιτέχνη, 84 Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός: 100 πρωταθλήματα στον Ερασιτέχνη, 84 Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Δείτε την εκπομπή μας

Την ώρα που ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού μετράει 100 πρωταθλήματα στα ομαδικά αθλήματα του Ερασιτέχνη, οι υπόλοιποι τρεις έχουν συνολικά 84. Ο Παναθηναϊκός έχει 49, ο ΠΑΟΚ 30 και η ΑΕΚ 5!
Πριν από λίγες ημέρες ο Ολυμπιακός ξεπέρασε τους 300 τίτλους στα πέντε ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ), αποδεικνύοντας περίτρανα ότι είναι ο κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.

Ένα σπουδαίο επίτευγμα για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, ο οποίος μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει τα 100 πρωταθλήματα στα τμήματα του Ερασιτέχνη (βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, πόλο Ανδρών και Γυναικών, μπάσκετ Γυναικών και χάντμπολ). Αυτό θα συμβεί εάν η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού κατακτήσει το πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΚ, στους τελικούς που βρίσκονται σε εξέλιξη (2-1 η Ενωση).

Εάν οι Ερυθρόλευκοι τα καταφέρουν, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα πανηγυρίσει τον 101ο τίτλο του σε βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, πόλο Ανδρών και Γυναικών, μπάσκετ Γυναικών και χάντμπολ. 100 πρωταθλήματα οι Ερυθρόλευκοι μόνοι τους… 84 μαζί ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ! Την ώρα που ο σύλλογος του μεγάλου λιμανιού μετράει ήδη 100 πρωταθλήματα, οι υπόλοιποι τρεις έχουν συνολικά 84. Ο Παναθηναϊκός έχει 49, ο ΠΑΟΚ 30 και η ΑΕΚ 5!

Δηλαδή ο Ολυμπιακός έχει 51 περισσότερα από τον Παναθηναϊκό, 70 περισσότερα από τον ΠΑΟΚ και 95 περισσότερα από την ΑΕΚ. Απίστευτο και όμως αληθινό, με τον σύλλογο του Πειραιά να έχει ξεφύγει έτη φωτός από τους διώκτες του, έχοντας 16 περισσότερα από όσα έχουν οι άλλοι τρεις μαζί.

Νούμερα που αποδεικνύουν την κυριαρχία του Ολυμπιακού και στα τμήματα του Ερασιτέχνη, με τους Ερυθρόλευκους να τα έχουν σαρώσει όλα.

https://www.to10.gr/sport/2383126/kyriarchos-o-olybiakos-100-protathlimata-ston-erasitechni-84-panathinaikos-aek-ke-paok/