Σε διαπραγματεύσεις ο Ραϊόλα για τον Κασάμι

Ο γνωστός ατζέντης, Μίνο Ραιόλα, έκανε δηλώσεις στο “web10.elfvoetbal.nl” και αναφέρθηκε στον Παϊτίμ Κασάμι, στον Ιμπραΐμ Αφελάι και στον Μάρτιν Γιολ.

1179191

 

Στην ολλανδική ιστοσελίδα “web10.elfvoetbal.nl”, έκανε δηλώσεις ο γνωστός ατζέντης, Μίνο Ραϊόλα και αναφέρθηκε σε πολλά θέματα που αφορούν τον Ολυμπιακό και… χτύπησε σε διαφορετικά μέτωπα.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος αρχικά στον διεθνή Ολλανδό εξτρέμ των Πειραιωτών, τόνισε πως “η κατάσταση γύρω από τον Αφελάι δεν έχει αλλάξει. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για λογαριασμό του. Τώρα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις για την απόκτησή του. Όχι, η Ίντερ δεν ενδιαφέρεται”.

 

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Ραϊόλα βρίσκεται στην Ιταλία σχετικά με τον Παϊτίμ Κασάμι και ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για τον διεθνή Ελβετό, αλλά ο ίδιος δεν θέλησε να πει πολλά επ’ αυτού.

 

“Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι είμαι εδώ, αλλά κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, δεν μπορώ να αναφερθώ σε σύλλογο”, είπε για τον 22χρονο άσο του Ολυμπιακού, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει θέματα με τον Μίτσελ και δεν βρίσκεται πάντα στο αρχικό σχήμα της ομάδας του.

 

Τέλος, το όνομα του Μάρτιν Γιολ ακούστηκε ως υποψήφιο για αντικαταστάτη του Μίτσελ, αν αποχωρήσει ο Ισπανός από τον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον Ραϊόλα να τονίζει: “Ο Μάρτιν ψάχνει για σύλλογο, ισχύει αυτό. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Σύντομα, θα επιστρέψει στους πάγκους. Αν ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού; Επαναλαμβάνω, δεν μπορώ να αναφέρω ονόματα”.