Μίτσελ: «Εμείς πάντα ψάχνουμε την τελειότητα»

michel_1

Ο Μίτσελ ήταν ευχαριστημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού, αλλά και από το γεγονός πως η ομάδα του ανεβάζει την απόδοση της.

“Δεν ήταν εύκολη νίκη. Περιμέναμε ότι θα παλέψει το ματς ο Άρης και αυτό έκανε. Μετά από τη μεγάλη χαρά που περάσαμε την Τρίτη και τη διάθεση που είχαμε αλλά και την κούραση, ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε σήμερα και από την άποψη της κούρασης αλλά και από την άποψη της φυσικής κατάστασης”τόνισε αρχικά και μετά αναφέρθηκε στο ρεκόρ των 29 σερί εκτός έδρας αγώνων χωρίς ήττα:

“Φυσικά και μας ενδιαφέρουν οι αριθμοί αρκεί να είναι θετικοί για εμάς. Είμαστε σε μία πάρα πολύ καλή γραμμή αυτή τη στιγμή, ο αριθμός των παιχνιδιών που κερδίσαμε, τα γκολ που πετύχαμε, τα γκολ που δεχτήκαμε και ευχαριστούμε τους παίκτες μας. Ένα ρεκόρ που σπάει μετά από 40 χρόνια μιλάει πολύ καλά για τους παίκτες μου”.

Για το αν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης, ο Μίτσελ υποστήριξε: “Εμείς πάντα ψάχνουμε την τελειότητα, που φυσικά είναι πολύ δύσκολο να την φτάσεις. Αυτή τη στιγμή έχουμε μία καλύτερη δυναμική στην απόδοσή μας, γιατί μέχρι πριν λίγο καιρό μετά από παιχνίδια του Champions League είχαμε προβλήματα. Αυτό δείχνουμε ότι το έχουμε βελτιώσει”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0