Μάντζιος: «Καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός»

Tην ανωτερότητα του Ολυμπιακού και στο γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο προπονητής της Λαμίας, Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Όσον αφορά στην ομάδα μας, νομίζω ότι κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα και στα δύο ματς.

Στο πρώτο παιχνίδι πήραμε ένα ανοικτό αποτέλεσμα για πρόκριση. Το πιστέψαμε στη ρεβάνς και σκοράραμε. Στο πρώτο μέρος κάναμε ατομικά λάθη και δεχτήκαμε φάσεις. Θέλαμε οπωσδήποτε γκολ για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μάς πίεσε με τον Βαλμπουενά και τα τρομερά στημένα που έχει.

Στη συνέχεια έγινε μία αυστηρή αποβολή, δεν την έχω δει, αλλά μου είπαν τα παιδιά ότι ήταν αυστηρή. Δεν είχαμε τον χρόνο μετά το δεύτερο γκολ να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο.

Συχγαρητήρια στα παιδιά, ξέραμε εξ αρχής ότι είχαμε την πιο δύσκολη κλήρωση του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και εμείς θα συνεχίσουμε τα υπόλοιπα τρία ματς του πρωταθλήματος για να δούμε πού θα πλασαριστούμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά, γιατί έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια από το ξεκίνημα της σεζόν. Με τους βαθμούς που έχουμε μαζέψει στο πρωτάθλημα είναι σαν να έχουμε κάνει πορεία πρωταθλητισμού».

Υπάρχουν ήττες και αποκλεισμοί που παρά το αποτέλεσμα, κάποιες ομάδες τις «ψηλώνουν». Θεωρείτε ότι είναι κερδισμένη η Λαμία;

«Νομίζω ναι… Δεν θεωρώ ότι παίξαμε ούτε αντιποδόσφαιρο, ούτε βρώμικο ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε. Είχαμε απέναντί μας έναν ανώτερο αντίπαλο. Νομίζω ότι και στα δύο ματς ήμασταν ανταγωνιστικοί και η Λαμία βγαίνει κερδισμένη από αυτά τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και από το γεγονός ότι δεν πήραμε την πρόκριση στην επόμενη φάση».