«Καμίνι» ο Ναός, θέμα χρόνου το sold out!

«Καμίνι» ο Ναός, θέμα χρόνου το sold out!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ και θα στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

kosmos

Οι ΓΑΥΡΟΙ ανυπομονούν για το γλέντι με τον αιώνιο πελάτη και πλέον έχουν απομείνει μόλις 1.500 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής. Τα μαγικά χαρτάκια που έχουν απομείνει θα διατίθενται το Σάββατο και μέχρι την εξάντλησή τους από τα εκδοτήρια που βρίσκονται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το sold out, λοιπόν, είναι θέμα χρόνου, καθώς η τρέλα των «ερυθρόλευκων» οπαδών για το μεγαλείο του Θρύλου είναι ατελείωτη.

Στο ματς με τον ΠΑΟ ωστόσο θα πρέπει ο κόσμος να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, καθώς όπως αναφέρει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής, υπάρχουν πληροφορίες πως κάποιοι έχουν πληρώσει χούλιγκανς, προκειμένου να ρίξουν φωτοβολίδες και αντικείμενα για να βλάψουν το σύλλογο.

Γι’ αυτό το λόγο η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή της επισημαίνει: «Πρέπει όλοι να έχουν τα μάτια τους και στον διπλανό τους και να είναι σε εγρήγορση».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0