Καυτή Μάρτα Ντομίνγκεθ: Ρομπέρτο αλάνι για πάντα στο λιμάνι!

Έτοιμη να… ριζώσει στον Ολυμπιακό μαζί με τον σύζυγό της, Ρομπέρτο είναι η Μάρτα Ντομίνγκεθ.

Την επιθυμία της να παραμείνουν με τον Ρομπέρτο για αρκετό καιρό στην Ελλάδα εξέφρασε η σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα του Ολυμπαικού, Μάρτα.
Μάλιστα, αποκάλυψε την πρόθεσή της να μάθει ελληνικά!

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε η σύζυγος του Ρομπέρτο στο «Πρώτο Θέμα»

Έχεις αγωνία κάθε φορά που βρίσκεσαι στο γήπεδο; 

«Μεγάλη! Παρόλο που έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του άντρα μου και της ομάδας του, πολλές φορές συμβαίνουν απρόσμενες ανατροπές. Η μπάλα είναι μια άπιστη σύζυγος, όσο κι αν ο Ρομπέρτο προσπαθεί να την τιθασεύσει… Οφείλουμε να παραδεχθούμε, πάντως, ότι ο Ολυμπιακός άξιζε την πρόκριση, καθώς είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Με τον Ρομπέρτο πώς γνωριστήκατε; 

«Μέσω μια φίλης που εργαζόταν και εκείνη ως μοντέλο σε κάποιο κλαμπ της Μαδρίτης. Με το που τον είδα κατάλαβα ότι είναι ο άνδρας της ζωής μου. Ρώτησα, λοιπόν, να μάθω τα πάντα για εκείνον. Ο έρωτας, από την πλευρά μου, ήταν κεραυνοβόλος. Λίγο καιρό αργότερα γίναμε ζευγάρι».

Πότε αισθάνθηκες ότι οι καλές επιδόσεις του οφείλονται αποκλειστικά σε εσένα; 

«Στον δεύτερο ευρωπαϊκό αγώνα που έδωσε με την ερυθρόλευκη φανέλα στο “Καραϊσκάκη”. Είχε κάνει απίστευτες αποκρούσεις και η κερκίδα παραληρούσε. Τα έδινε όλα αποδεικνύοντας την υψηλή του κλάση και το πείσμα του για νίκη. Αργότερα μου εκμυστηρεύτηκε ότι έπαιξε ρόλο το ότι βρισκόμουν στην κερκίδα».

Η ζωή στην Ελλάδα σας αρέσει; 

«Μας αρέσει, για αυτό και ελπίζουμε να μείνουμε πολύ. Ζούμε σε ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια που βλέπει στη θάλασσα και χαλαρώνουμε κάνοντας βόλτες και ανταλλάσοντας επισκέψεις σε συναδέλφους του Ρομπέρτο. Ο κόσμος στην Ελλάδα μας καλοδέχθηκε κι αυτό είναι συγκινητικό. Βλέπουν τον σύζυγό μου στον δρόμο και σπεύδουν να του πιάσουν κουβέντα και να τον συγχαρούν. Μου αρέσει που οι Έλληνες είναι τόσο εκδηλωτικοί».

Τα συνθήματα της κερκίδας, όμως, δεν είναι πάντα κολακευτικά…

«Έτσι μου λένε, και από αυτή την άποψη ίσως και να είμαι τυχερή που δεν γνωρίζω τη γλώσσα. Στα άμεσα σχέδιά μου είναι να βρω έναν δάσκαλο και να μάθω ελληνικά. Προς το παρόν η μόνη ελληνική λέξη που ξέρω είναι μα……».

thumbnail newego_LARGE_t_1041_106048597 mesa4 1012526_1 ”œ’–≈—À…√ ¡ / œ”÷–-Œ¡Õ»«   / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS - XANTHI

Πηγή : www.sport-fm.gr

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0