ΕΠΟ : Ούτε σέντρα δεν μπορούν να κάνουν!


 

Αστεία ΕΠΟ: Ούτε σέντρα δεν μπορούν να κάνουν!

Στην Ελλάδα της… εξυγίανσης δεν έχει πάτο το βαρέλι. Πάντα μπορεί να πάει και πιο κάτω. Εκεί που λες πως, εντάξει το τερμάτισαν οι άνθρωποι, πόσο πιο χαμηλά θα πάνε το ελληνικό ποδόσφαιρο, έρχεται μια είδηση να σου αποδείξει πως έχουν… ταλέντο στην ξεφτίλα!

Όπως αυτή που έγινε γνωστή πριν λίγο. Η ΟΥΕΦΑ όπως ανακοινώθηκε σχετικά επέβαλε πρόστιμο στην ΕΠΟ 63.500 ευρώ για το ματς της Εθνικής μας ομάδας με την Ιταλία. Ματς που έγινε τον Ιούνιο στο ΟΑΚΑ.

Διαβάζεις λοιπόν τους λόγους που η ΕΠΟ θα πληρώσει το ποσό των 63.500 ευρώ και αφού βλέπεις πως έχει να κάνει με καπνογόνα και ρίψη αντικειμένων προχωρώντας… ανατριχιάζεις.

Μπλοκαρισμένες σκάλες που οδηγούν στην έξοδο, κλειστές έξοδοι κινδύνου (!!!), ακατάλληλη συμπεριφορά υπαλλήλων (!!!) και… κρατηθείτε, καθυστερημένη έναρξη του αγώνα! Ούτε σέντρα δεν μπορούν να κάνουν οι ψευτοεξυγιαντές που έχουν οδηγήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην πιο σκοτεινή του περίοδο.

Ο «δικός μας» κατά τον Ιβάν Σαββίδη, Βαγγέλης Γραμμένος, πρόσθεσε ένα ακόμη «παράσημο» στην θητεία του. Το εντυπωσιακό είναι πως πληρώνονται με «χρυσάφι» Δέδες και Φούσεκ αλλά δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά.

Μιλάμε για παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ χρόνια που υποτίθεται ότι είναι ειδικοί και γνωρίζουν πως πρέπει να διεξάγεται ένα επίσημο ματς, πόσο δε μάλιστα για τα προκριματικά του Ευρωπαικού πρωταθλήματος.

Και παρόλαυτα διαβάζεις και ανατριχιάζεις για ακατάλληλη συμπεριφορά προσωπικού, για κλειστές εξόδους κινδύνου και για καθυστερημένη έναρξη αγώνα. Μιλάμε για σπουδαία επιτυχία και για τον Δέδε και για τον Φούσεκ που μας τον φόρτωσαν ως τον… ειδικό και σε λίγο θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

H πλάκα είναι πως ο Φούσεκ μας έλεγε (και σε συνέντευξή του στην Αθλητική Κυριακή) πως ήρθαν στην Ελλάδα γιατί δεν λειτουργούν οι τομείς του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ομοσπονδίας.

14 μήνες μετά και αφού σε αυτό το διάστημα ο Φούσεκ και οι… λοιπές ξένες δυνάμεις που ενίσχυσαν την… εξυγιαντική ΕΠΟ, έγιναν προσλήψεις με αστρονομικά ποσά χωρίς την ανάλογη και απαιτούμενη τεχνογνωσία, απαξίωσαν το έμπειρο προσωπικό που υπήρχε (που στοίχιζε πολύ λιγότερα) για να κάνουν τι;

Μια… τρύπα στο νερό. Και να μην μπορούν να διοργανώσουν έναν αγώνα, στο τυπικό του κομμάτι.

Και μη χειρότερα…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Πηγή : https://www.to10.gr/