Δάρας: «Πραξικοπηματική και κατευθυνόμενη η ενέργεια της ΕΠΟ»

H Ομοσπονδία των προκλήσεων έκανε… πραξικόπημα! Ενώ, λοιπόν, η Superleague πρότεινε να μην ισχύσει η αφαίρεση των έξι βαθμών για τη μη αδειοδότηση, η ΕΠΟ ψήφισε ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Είναι η πρόταση που έκανε ο ΠΑΟΚ στη Λίγκα, όμως δεν πέρασε! Τελικά, όμως, πέρασε μέσω της ΕΠΟ!

Η αντίδραση του επικεφαλής του Πανιωνίου και αντιπροέδρου της Superleague, Χρήστου Δάρα, στο… πραξικόπημα της ΕΠΟ ήταν άμεση. Και αυτό, διότι ανακοίνωσε την παραίτηση του από τον Συνεταιρισμό, τονίζοντας ότι η Ομοσπονδία πήρε μία κατευθυνόμενη απόφαση.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του:

«Η απόφαση της ΕΠΟ να μην δεχτεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του διοικητικού συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ και να θεσπίσει ως ποινή για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ την αφαίρεση 3 βαθμών και την απαγόρευση μεταγραφών, παρά και την σύσταση του υπεύθυνου αδειοδότησης να μην ισχύσει για φέτος η αφαίρεση βαθμών, επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού προς την διοργανώτρια των πρωταθλημάτων και των αποφάσεων της.

Ως εκ τούτου, υποβάλλω την παραίτηση μου από αναπληρωτής πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, διαμαρτυρόμενος για την πραξικοπιματική και κατευθυνόμενη ενέργεια της ΕΠΟ, η οποία για πρώτη φορά αγνόησε τη σχετική εισήγηση της Σούπερ Λιγκ την οποία διαβίβασε ο πρόεδρος της.

Τελικά οι αποφάσεις που παίρνουμε κατά πλειοψηφία στη Σούπερ Λιγκ δεν παίζουν κανένα ρόλο για την ΕΠΟ και εντός μισής ώρας αλλάζουν. Προφανώς πρόκειται για κατευθυνόμενες αποφάσεις».
Πηγή gavros.gr,