Μποτία: «Δεν έχουμε δικαιολογία»

Μποτία: «Δεν έχουμε δικαιολογία»

Ο Αλμπέρτο Μποτία μίλησε στην κάμερα της NOVA, αμέσως μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό αμυντικό να μην ψάχνει για δικαιολογίες.

 

Αναλυτικά:

«Δεν νομίζω πως υπάρχει δικαιολογία για το σημερινό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος μέσα στο παιχνίδι και δίκαια πήρε τη νίκη. Εμείς ήμασταν κάπως χαμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εκεί οφείλεται το αποτέλεσμα. Το καλό είναι ότι παραμένουμε πρώτοι, έχουμε αρκετά ματς και στην διακοπή θα σκεφτούμε και θα δουλέψουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια. Τα παιχνίδια ήταν συνεχόμενα, υπάρχει κούραση και παίκτες που έπαιζαν πολλά λεπτά. Αυτό δεν το έχουμε ως δικαιολογία όμως, είναι λογικό οι φίλαθλοι να μην είναι ικανοποιημένοι, πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια, πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε.

Πάντα είμαι αισιόδοξος. Αυτή η χρονιά είχε πολλές εναλλαγές αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε την διακοπή, να δούμε τα επόμενα ματς. Έχουμε βαθμολογικό πλεονέκτημα και έχουμε και το Κύπελλο και πρέπει να συνεχίσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0