Διαφορετικές 11αδες με Ξάνθη και Παρί

1

 

Τα πλάνα του για τα δύο ματς που έρχονται με την επανέναρξη των επίσημων υποχρεώσεων καταστρώνει ο Μίτσελ δουλεύοντας σε διπλό ταμπλό. Και αυτό έχει να κάνει με τους παίκτες και το σύστημα που θα εφαρμόσει στην αναμέτρηση με την Ξάνθη το ερχόμενο Σάββατο και στη συνέχεια με το διαφορετικό πλάνο απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Κόντρα στους Θρακιώτες ο Μίτσελ αναμένεται να παρατάξει και πάλι τον Ολυμπιακό με 4-4-2 και με δίδυμο τους Μήτρογλου – Σαβιόλα στην επίθεση έχοντας στο μυαλό του και τον Σέποβιτς που διατηρεί σοβαρές πιθανότητες για το βασικό σχήμα ή την ευκαιρία να μπει ως αλλαγή για να δώσει ανάσες στον Ελληνα επιθετικό.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει με την επιλογή επιθετικού για το ματς με τους Γάλλους, καθώς ο Μίτσελ αναμένεται να εφαρμόσει το 4-3-3 έχοντας στα φτερά τόσο τον Κάμπελ που δεν θα παίξει με την Ξάνθη όσο και τον Βάις που και αυτός μπορεί να μην ξεκινήσει το Σάββατο για να είναι φρέσκος με την Παρί. Ο Ολαϊτάν από την άλλη αναμένεται να είναι βασικός με την Ξάνθη, ενώ ο Εντινγκά το πιο πιθανό είναι να κάνει ντεμπούτο στο ίδιο ματς, σε αντίθεση με τον Γιαταμπαρέ. Κλειδί στις τελικές αποφάσεις του Ισπανού τεχνικού αποτελεί η χρησιμοποίηση του Φουστέρ και ο ρόλος που θα αναλάβει στα ματς που έρχονται.

Επιστροφές στου Ρέντη

Την επιστροφή των διεθνών ποδοσφαιριστών του περιμένει ο Μίτσελ για να μπορέσει να προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται τον Ολυμπιακό εν όψει Ξάνθης και κυρίως Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Ισπανός τεχνικός πάντως αναμένεται την Τρίτη να έχει στη διάθεσή του δύο ακόμη παίκτες, καθώς ο Χολέμπας που αποβλήθηκε με το Λίχτενσταϊν δεν θα παίξει με τη Λετονία και έτσι θα είναι στου Ρέντη για προπόνηση όπως και ο Εντινγκά που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του και αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με τα ερυθρόλευκα.

Βεβαίως ο Ισπανός τεχνικός ελπίζει πως την Τετάρτη και την Πέμπτη, όπου θα επιστρέψουν οι υπόλοιποι διεθνείς, θα τους έχει όλους στη διάθεσή του χωρίς να έχουν προκύψει προβλήματα από τη συμμετοχή τους στις εθνικές τους ομάδες. Εξάλλου χθες άλλος ένας παίκτης του Ολυμπιακού, ο Γκαετάν Μπονγκ, έπαιξε βασικός με το Καμερούν στη νίκη του επί της Λιβύης με 1-0 και ετοιμάζεται και αυτός για το Μουντιάλ καθώς η χώρα του θα παίξει στον επόμενο γύρο των προκριματικών για την πρόκριση στη Βραζιλία.

Πηγή:Sentragoal.gr