Μάγκες, ψηλά το κεφάλι. Θα γυρίσει !!!

Ο Ολυμπιακός σήμερα γνώρισε την ποιο βαριά ήττα του,τα τελευταία χρόνια από τους πράσινους.Μια ήττα που αλλάζει το σκηνικό, και θέλει μπρέικ στο Μαρούσι,και νίκη στον Ρέντη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. Θα το κάνει γιατί μπορεί.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος

Ο Ολυμπιακός σήμερα δεν ήταν αυτός που ξέρουμε.Αυτό δεν το μάθαμε σήμερα από την αρχή της χρόνιας ο Ολυμπιακός είχε σκαμπανεβάσματα. Έτσι έχασε και το λινγκ καπ. Το έχασε γιατί ο αντίπαλος ήταν καλύτερος.Όπως και σήμερα ο Παναθηναϊκός άξιζε την νίκη και την πήρε. Το κακό που γίνεται είναι από εμάς. Δεν μπορούμε να περιμένουμε μετά από ένα στραβό κλίμα να στήσουμε την ομάδα στον τοίχο. Δεν είπα να μην κάνουμε κριτική, αλλά κριτική να κάνουμε και στης νίκες. Με αυτό που κάνουμε πολλοί είναι ακόμα χειρότερο γιατί προκαλείς ακόμα ποιο πολύ άγχος στην ομάδα να πραγματοποίηση τον στόχο της. Αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει στο τέλος της σεζόν.

Εμάς υποχρέωση μας είναι να είμαστε δίπλα στην ομάδα τώρα που μας χρειάζεται με της κάρτες φιλάθλου. Το ότι δυνάμωσε και ο Παναθηναϊκός, μετά τον ΠΑΟΚ. Πάει να πει ότι ο Ολυμπιακός του χρόνου θα γίνει ακόμα καλύτερος, και μόνο θετικό μπορεί να είναι αυτό.

Για φέτος ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πάρει το πρωτάθλημα γιατί μπορεί να το κάνει, το έχει ξανά κάνει. Και αν δεν το πίστευα δεν θα το έγραφα καθόλου. Αλλά αυτό που δεν μου αρέσει είναι η γκρίνια όπου μετά έρχεται και μουρμούρα και πολλά αλλά που δεν αξίζει ειδικά για τα τμήματα του ερασιτέχνη μας.Ο Ολυμπιακός δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο σε κανέναν για «υποχρεωτική νίκη και τίτλους» τόσα χρόνια αυτό γίνεται γιατί υπάρχει στήριξη και όρεξη, από όλους πού δουλεύουν δίπλα στον Ολυμπιακό.

ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0