Κεμζούρα: «Παίρνω την ευθύνη για την άμυνα, όχι για τα μποξ άουτ»

Ο Κεστούτις Κεμζούρα ανέλαβε την ευθύνη για την άμυνα των Πειραιωτών, αλλά τόνισε πως δεν μπορεί να πάρει και αυτή για τα μποξ άουτ που δεν έγιναν. Στάθηκε στο δεύτερο ροτέισον το οποίο ανέφερε πως «μας πονάει αλλά αυτό έχουμε» και τον αντικαταστάτη του Πάντερ.

Αρχικά ο Λιθουανός τεχνικός είπε… «Συγχαρητήρια στον Βασίλη Σπανούλη για το ρεκόρ του είναι κάτι εκπληκτικό. Έχοντας κάνει προπόνηση μαζί του κατανοώ πόσο σπουδαίο κατόρθωμα έχει πετύχει. Τα επόμενα συγχαρητήρια είναι στη Φενέρ. Ήταν πιο έτοιμοι έπαιξαν καλύτερα και άξιζαν να κερδίσουν σήμερα.

Νομίζω ότι το 2ο δεκάλεπτο ήταν κλειδί του αγώνα όταν δεν τα πήγαμε καλά αμυντικά. Ήμασταν σοφτ στην άμυνα, τους αφήσαμε να βρουν ρυθμού. Ξέρουμε πως παίζει, τους αφήσαμε να κάνουν ελεύθερα σουτ. αλλάξαμε κάποιες άμυνες αλλά δεν επαρκεί. Πρέπει να σπάσεις το σκριν, να επικοινωνείς… Δεν τα κάναμε αυτά. Παίρνω την ευθύνη γι αυτή την εμφάνιση. Ίσως δεν κατάφερα να περάσω στους παίκτες τι πρέπει να κάνουν στην άμυνα για να περιορίσουμε αυτά τα σουτ. Μάς σκότωσαν τα σουτ δεύτερης ευκαιρίας. Μετά τα επιθετικά πέτυχαν 6 τρίποντα και 1 δίποντα. Δεν μπορώ κα κάνω μποξ άουτ όμως. Δεν μπορώ να πάρω ευθύνη γι αυτό.

Αν δείτε τα συστατικά μόνο δύο παίκτες έχουν επιθετικά. Ο Μιλουτίνοφ και ο Ρούμπιτ. Είχαμε αυτά τα προβλήματα και στο παρελθόν. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά να τα διορθώσουμε».

Για την άμυνα της ομάδας: «Στην αρχή δεν ξεκινήσαμε άσχημα, αν δεν κάνω λάθος πέτυχαν τα πρώτα τρίποντα από δικά μας λάθη, σε αιφνιδιασμό. Αυτό συμβαίνει όταν κάνουμε αλλαγές από τον πάγκο. Ξέρουμε τι δυνατότητές μας. Αυτό έχουμε και ας πονάει. Δεν μπορώ να εξηγήσω την έλλειψη συγκέντρωσης, γυρίζουμε από το τάιμ άουτ, έχουμε πει να αλλάξουμε την άμυνα και δεν αλλάζουμε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Αν συνεχίσουμε έτσι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να απαιτούμε να δουλεύουν οι παίκτες και να εκτελούνε».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Τίποτα δεν τελειώνει αν δεν τελειώσει. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι μία άλλη υπόθεση. Πρέπει να δουλέψουμε τα κακώς κείμενα. Στη διάρκεια της σεζόν έχουμε κερδίσει παιχνίδια από θεωρητικά καλύτερες ομάδες και έχουμε χάσει από ομάδες θεωρητικά υποδεέστερες. Εξαρτάται από εμάς».

Για το αν ψάχνει παίκτη ως αντικαταστάτη του Πάντερ: «Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα με τους προέδρους για παίκτη. Έχουμε ανοικτά τα μάτια για παίκτη που μπορεί να βοηθήσει. Αν βρούμε αυτόν τον παίκτη θα μιλήσουμε με τους προέδρους. Δεν είναι εύκολο να βρεις. Δεν έχουμε βρει ακόμα».

Για το αν πιστεύει ότι γίνονται γρήγορα αλλαγές, με δεδομένο ότι έχει ένα ματς την εβδομάδα: «Σήμερα νομίζω δεν έκανα τόσο γρήγορα τις αλλαγές. Ο Τσέρι για παράδειγμα που παίζει με τόση ενέργεια, πρέπει να τον προστατέψεις για να μην αδειάσουν οι δεξαμενές τους και τον «πεθάνουμε». Ο στόχος είναι να μένουμε με την ίδια ένταση και φρεσκάδα στο παιχνίδι. Αν δέχεσαι κάποιου

Πηγή Gavros.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0