Καμαρά: «Να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα»

Μιλώντας για το ματς με την PSV, ο Μαντί Καμαρά τόνισε την ανάγκη η ομάδα του να μη δεχθεί γκολ.

Δείτε το Pre Game μας:

Μίλησε παράλληλα, για την περίεργη αυτή σεζόν, που διανύει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά και για τον τρόπο που ο Ολυμπιακός θα προσεγγίσει, επιθετικά και αμυντικά, το παιχνίδι.

Αναλυτικά:
«Το ματς με την PSV είναι πάρα πολύ σημαντικό, τόσο για εμάς, όσο και για τους φιλάθλους. Πολύ σημαντικό το να κερδίσουμε και κυρίως το να μη δεχθούμε γκολ!

Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες. Τον Βαλμπουενά, τον Εμβιλά, τον Ελ Αραμπί και όχι μόνο. Έχουμε όμως και άλλους νεότερους ποδοσφαιριστές, με ταλέντο. Το σημαντικό, ως προς το ματς είναι να μην δεχθούμε γκολ.
Είναι μία δύσκολη σεζόν, αυτή που διανύουμε.

Αλλά δυστυχώς δεν έχουμε και άλλη επιλογή… Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Κυρίως για τον κόσμο, ο οποίος δεν έχει τη δυνατότητα να μας δει από κοντά, να ταξιδέψει μαζί μας, να έρθει στο γήπεδο. Πρέπει να νικάμε για εκείνους.

Ο πιο κατάλληλος για να απαντήσει για το πως θα παίξουμε είναι ο προπονητής. Αλλά απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, έχουμε τη συνήθεια να κάνουμε παιχνίδι με κατοχή και επιθετικότητα. Δεν γίνεται να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε, είναι σημαντικό να πάρουμε καλό αποτέλεσμα, χωρίς να δεχθούμε γκολ.»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0