ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ ΘΡΥΛΟΣ γκρέμισε το τείχος του Βερολίνου με 99 πόντους !!!! Άλμπα Βερολίνου-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 80-99

Ένας φανταστικός Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος σε άμυνα και επίθεση, καθώς έκλεισε το ημίχρονο με +17 (38-55), και έτσι έβαλε  τα θεμέλια για το μεγάλο διπλό!!!! Καθώς νίκησε με 80-99 .Πληγή για τον Θρύλο ο Ριντ! Κέρδισε και τον Ρουμπιτ !!!!

Γράφει ο Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος. 

Ο Ολυμπιακός παίζοντας ίσως το καλύτερο  του μπάσκετ από την έναρξη της Euroluguea, πήρε μια μεγάλη νίκη στο Βερολίνο. Ο Θρύλος ήταν πολύ καλώς αμυντικά και επιθετικά πήρε πολλές βοήθειες και για αυτό κατάφερε να πάρει αυτό το μεγάλο διπλό.

O Oλυμπιακός ήταν φοβερός. Ο Ρουμπιτ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού και τον πήρε από το χερί για να πάρει αυτή την μεγάλη νίκη, ο Σπανούλης , και ο Πριντ κάναν φοβερή δουλεία κύριος στην επίθεση. Ο Μπολντγουίν ήταν θετικότατος και συνεχίζει από εκεί που έμεινε στο Μόναχο. Ο Μιλουτινοφ τράβηξε όλο το κουπί μετά τον τραυματισμό του Ριντ.

Ο Κεζμουρα ήταν πολύ καλώς, άφησε εκτός πάλι τον Τσερι, και κατέβασε την ίδια ομάδα όπως και με την Μπάγερν. Πλέον ο Κεζμούρα δοκιμάζει καινούργια πράγματα και αυτό φαίνεται στο πως παίζει ο Ολυμπιακός. Χωρίς άγχος και πίεση, από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός αλλάζει και θέτει άλλους στόχους για την χρόνια καθώς μένουν ακόμα 20 αγώνες

Άτυχος ο Ολυμπιακός :

1ον  έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2 στα 2 και να μπει με αλλή τροχιά στην βδομάδα που έρχεται.

2oν Τραυματίστηκε ο εξαιρετικώς Ρίντ που κάνει πολύ καλά παιχνίδια, και αν ο τραυματισμός είναι σοβαρός ο Ολυμπιακός θα προβληματιστεί  πολύ ο κοούτς του Ολυμπιακού.

Φοβερός για ακόμα μια φόρα ο κόσμος που έδωσε το παρών και στο Βερολίνο.

Τα δεκάλεπτα:  17-30/ 21-25/ 19-21/ 23-23

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0