Μασεράνο: «Δεν είμαι… Ράμπο»

151802

Ταπεινός, όπως πάντα, ο Χαβιέρ Μασεράνο δεν δίνει πολλή σημασία στις υπερβολές των ΜΜΕ μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Μουντιάλ και μιλά για τον μεγάλο τελικό της Αργεντινής με τη Γερμανία.
Τον αποκάλεσαν από άγιο, μέχρι Ράμπο και Τσε Γκεβάρα. Ο Χαβιέρ Μασεράνο παραμένει προσγειωμένος, παρά την καταλυτική του παρουσία στην πορεία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.«Δεν νιώθω ούτε σαν τον Ράμπο, ούτε σαν άγιος, ούτε τίποτα τέτοιο. Αντιμετωπίζω όσα λέγονται με χιούμορ. Με κάνουν να κοκκινίζω από ντροπή, αλλά αυτό είναι καλύτερο από το να είσαι αλαζόνας και ο κόσμος νομίζει πως μπορείς να κάνεις πράγματα που στην πραγματικότητα δεν μπορείς», τόνισε ο 30χρονος μέσος.Το μυαλό του πλέον είναι μόνο στον τελικό. «Δεν κάνω όνειρα. Ελπίζω να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Θα παίξουμε χωρίς κόμπλεξ ή φόβο. Έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία που έρχεται μια φορά στη ζωή σου. Η Γερμανία είναι πολύ δυνατή ομάδα και αν της δώσεις χώρο είδαμε τι μπορεί να σου κάνει. Όμως έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και πιστεύω πως με τα όπλα μας μπορούμε να εξουδετερώσουμε τα δικά τους και να τους δημιουργήσουμε προβλήματα», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία του Λιονέλ Μέσι. «Ο Λέο βοήθησε την ομάδα να πάρει μπροστά στα πρώτα παιχνίδια και μετά έκανε αυτό που ζητούσαμε από εκείνον, αν και σε κάποια ματς έπρεπε να θυσιαστεί για το καλό του συνόλου. Ελπίζω την Κυριακή να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο κι εμείς αυτή τη φορά να τον βοηθήσουμε κι εμείς περισσότερο».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0