Κανονικά ο Θρύλος στο Champions League, καταγγέλει ΠΑΟ και ΠΑΟΚ

Στο κενό έπεσαν για ακόμα μία φορά οι προσπάθειες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ για μη συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, και οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο θα βρίσκονται στους ομίλους του Champions League την νέα σεζόν αλλά κατήγγηλαν για δυσφήμηση του αθλήματος ΠΑΟ και ΠΑΟΚ.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÓÁËÊÅ(ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ 2012-2013)  OLYMPIAKOS - SCHALKE(CHAMPIONS LEAGUE 2012-2013)

Ως μία απλή συνάντηση παροχής στοιχείων χαρακτηρίστηκε η συνάντηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με την UEFA, όσον αφορά στο θέμα της εγκληματικής οργάνωσης καθώς τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο που θα οδηγούσε τον Ολυμπιακό εκτός Ευρώπης.

Η UEFA είχε προαναγγήλει πως ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται κανονικά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την νέα σεζόν και αυτό δεν αλλάζει με τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ να εκτίθενται ανεπανόρθωτα και στην Ευρώπη καθώς δεν υϊοθέτησαν καμία καταγγελία εις βάρος των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι με την σειρά τους επεσήμαναν πως δεν έδωσαν καμία «εξήγηση», όπως ανέφερε μερίδα του Τύπου στην Ελλάδα.
Μάλιστα, μετά από αυτά αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει δυσαρέσκεια από την πλευρά της UEFA για την στάση του Παναθηναϊκού, ο οποίος έκανε προσφυγή στο CAS για την ήδη υπάρχουσα απόφαση.
Πάντως ο Ολυμπιακός δεν αφήνει αναπάντητη την συκοφαντική επίθεση που δέχεται και κατήγγηλε τόσο τον ΠΑΟ όσο και τον ΠΑΟΚ για δυσφήμηση του αθλήματος όσο και για παραβίαση των κανόνων του Champions League.
Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως για ακόμα μία φορά οι προσπάθειες που έγιναν με συκοφαντίες και άνευ στοιχείων και είχαν στόχο να πλήξουν τους νταμπλούχους Ελλάδας έπεσαν ξανά στο κενό.