Φουστέρ: “Για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός”

«Αδιανόητα» χαρακτήρισε ο Νταβίντ Φουστέρ τα όσα γράφονται περί μεταγραφής του στην ΑΕΚ και απείλησε πως θα κινηθεί νομικά! «Μόνο Ολυμπιακός, θα μιλήσω για το μέλλον μου με τον κ. Μαρινάκη» είπε!

fuster

 

«Πιστός» στον Ολυμπιακό και μόνο (από Ελλάδα) δήλωσε ο Νταβίντ Φουστέρ! Ο Ισπανός άσος χαρακτήρισε ψευδείς τις φήμες περί πιθανής μεταγραφής του στην ΑΕΚ κι αφότου διέψευσε οριστικά αυτά τα σενάρια, ξεκαθάρισε πως θα κινηθεί νομικά σε οποιονδήποτε τα συντηρεί και τα αναπαράγει.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Ισπανός μέσος υποστήριξε πως πρόκειται για φήμες που έχουν σκοπό να βλάψουν τον ίδιο και τον Ολυμπιακό, ενώ τόνισε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εφόσον υπάρξουν εκ νέου τέτοια σενάρια, τα οποία ο ίδιος χαρακτήρισε ψευδή.

Όσον αφορά το μέλλον του; Ο Νταβίδ Φουστέρ έδωσε μια ακόμη είδηση, καθώς αποκάλυψε πως θα μιλήσει απευθείας με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, με αντικείμενο φυσικά την ανανέωση ή μη της συνεργασίας του με τους “ερυθρόλευκους”.

Η προσωπική δήλωση του Φουστέρ μέσω Facebook

«Είναι αδιανόητο για μένα τα όσα γράφονται στα διάφορα ΜΜΕ, σχετικά με το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως για μένα στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Το μυαλό μου είναι μόνο στην κατάκτηση του Κυπέλλου το Σάββατο. Αυτοί που μοιράζουν αυτές τις φήμες για να κάνουν κακό σε εμένα και την ομάδα μου, είτε είναι δημοσιογράφοι είτε κάποιος από την ΑΕΚ δεν θα το καταφέρουν. Είμαι αποφασισμένος, πλέον, να κινηθώ νομικά εναντίον όσων συνεχίσουν να μοιράζουν ψευδείς ειδήσεις. Όσο για το μέλλον μου θα το συζητήσω απευθείας με τον κ. Μαρινάκη».

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0