Αποθεώνει Ολυμπιακό ο Μιραλάς!

mirallas1

«Ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για μένα η μεταγραφή μου στην Ελλάδα. Ημουν υπό πίεση, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως ήταν σωστή η επιλογή μου. Ηρθα στον Ολυμπιακό, λίγοι άνθρωποι με ήξεραν, αλλά ο πρόεδρος μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Η αρχή είχε πολλές αλλαγές, αλλα η σεζόν πήγε καλά. Είχα πάει σε έναν μεγάλο σύλλογο, η πίεση ήταν ισχυρή, αλλά σε αυτή την ομαδα ωρίμασα, πήρα πολλά και έδειξα σε όλους πως έχω δυνατότητες» τόνισε στο κανάλι RTBF!

Ο Μιραλάς στάθηκε και στο επόμενο βήμα της καριέρας του «Είμαι ευχαριστημένος από την μεταγραφή μου, αλλά στόχος μου είναι να πάω ακόμα πιο ψηλά. Εχω συμβόλαιο για άλλα τέσσερα χρόνια, ωστόσο όλα εξαρτώνται από την παρουσία μου….».

Ο Βέλγος πάντως εξέφρασε και την… απογοήτευσή του για την ατμόσφαιρα στα αγγλικά γήπεδα, τονίζοντας πως στην Ελλάδα είναι πιο ζεστή «Ολοι μου έλεγαν για την ατμόσφαιρα στα γήπεδα στην Αγγλία, αλλά ομολογώ πως είμαι απογοητευμένος. Στην Ελλάδα, σε όλα τα γήπεδα η ατμόσφαιρα ήταν πιο ζεστή, πιο ζωηρή… Βέβαια, υπάρχει περισσότερος σεβασμός…».

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0