Εχει πάρει τις αποφάσεις του ο Σίλβα

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από Τουρκία και κλείνει άμεσα τις μεταγραφές του. Πάει για έτοιμο ρόστερ (25 παικτών) στην Ολλανδία ο Σίλβα. Εχει πάρει τις αποφάσεις του για το ξεκαθάρισμα.

1277985

Η ονοματολογία καλά κρατεί αλλά από τον Ολυμπιακό δεν διέρρεαν το παραμικρό. Οπως και στην μεταγραφή του Πάρντο. Το όνομά του δεν είχε παίξει μέχρι που έγινε γνωστό ότι ο Κολομβιανός ήρθε σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους»! Και κάπως έτσι φαίνεται πως θα κυλήσουν και οι επόμενες μέρες.

Οπως προέκυπτε από το ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός είναι σε συζητήσεις με τους στόχους που έχω ξεχωρίσει. Και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι σε προχωρημένο στάδιο που μέσα στην εβδομάδα και στις αρχές της επόμενης θα υπάρξουν ανακοινώσεις! Ποιες θα είναι αυτές; Δεδομένα στην θέση του κεντρικού αμυντικού! Ενός στόπερ leader όπως έχουν αναφέρει ξανά από τον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα όμως άνοιγαν το παράθυρο για μεταγραφή ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού. Ουσιαστικά δηλαδή πάμε για 1+1 στόπερ…

Τι σημαίνει αυτό; Οτι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει και πώληση. Του Μποτία; Το πιο πιθανό αυτήν την στιγμή μιας και ήδη ο Ολυμπιακός εκτός από τον Ισπανό έχει και τον Σιόβα και τον Γούτα και τον Αυλωνίτη και τον νεαρό Βούρο.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι θέσεις του φορ και του εξτρέμ. Δεδομένα ο Ολυμπιακός θα πάει για παίκτες κι εκεί. Και παίκτες που όπως τόνιζαν άνθρωποι της ομάδας θα είναι έτοιμοι για να μπουν κατευθείαν στην ομάδα.

Μάλιστα υπάρχει η θέληση και ταυτόχρονα και η εκτίμηση ότι ο Μάρκο Σίλβα θα έχει έτοιμο το τελικό του ρόστερ στην Ολλανδία και στο Ερμελο! Δηλαδή 25 (συν τους γκολκίπερ) παίκτες που θα είναι ο Ολυμπιακός της επόμενης σεζόν. Κι αυτό γιατί όχι μόνο έχουν ληφθεί οι αποφάσεις για το υπάρχον ρόστερ από τον Σίλβα (ποιοι δηλαδή θα κοπούν) αλλά και γιατί οι μεταγραφές είναι σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει 3 φιλικά στην Ολλανδία (Τβέντε 29, Φέγενορντ 1 και όπως έγραφαν οι Τούρκοι με Σίβασπορ στις 4) και ο Πορτογάλος θέλει να έχει την ομάδα του ώστε να περάσει τα όσα θέλει.

πηγή: gazzeta.gr