Τσόρι: «Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα»

Τσόρι: «Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα»

Για άλλη μια φορά ο Τσόρι Ντομίνγκες επανέλαβε ότι θα βοηθήσει στον αυριανό αγώνα αν του ζητηθεί και πως ο Ολυμπιακός μπορεί να σπάσει την εις βάρος του παράδοση.

tsori

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσόρι Ντομίγκες:

-εάν είναι έτοιμος να αγωνιστεί:

Νιώθω καλύτερα. Θα προσπαθήσω να τα δώσω όλα όσον αφορά την φυσική κατάσταση. Κι αν μου ζητηθεί θα βοηθήσω.

-πόσο δύσκολο είναι να πάρει ο Ολυμπιακός ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία:

Ειμαστε καλά προετοιμασμένοι. Εχουμε ετοιμάσει καλά την ομάδα. Και πιστεύουμε την ομάδα. Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Και μπορούμε να ξεπεράσουμε τις παραδόσεις.

-εάν διαπιστώνει αλλαγή στο μέγεθος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη συγκριτικά με την πρώτη χρονιά του στην ομάδα:

Εχουμε δουλέψει πολύ και έχουμε καταφέρει σημαντικά αποτελέσματα κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Πιστεύω πως βελτιωνόμαστε συνεχώς. Και πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Και να μαζεύουμε βαθμούς. Εντός κι εκτός έδρας. Αυτόν τον σεβασμό τον έχουμε κερδίσει με ταπεινότητα και δουλειά.

-που θα κριθεί το αυριανό ματς

Το έχουμε προετοιμάσει καλά το παιχνίδι. Και ξέρουμε τι μπορούμε να δώσουμε ως ομάδα. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι. Ποιο παιχνίδι είναι εύκολο στο Τσάμπιονς Λιγκ; Ομως ο μόνος τρόπος για να μεγαλώνεις τον σύλλογο στην Ευρώπη είναι να παίρνεις και τέτοια αποτελέσματα εκτός έδρας. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε.

-εάν είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό να προσαρμόζει τα πλάνα του ανάλογα με το παιχνίδι που έχει:

Ο καθένας βλέπει το ποδόσφαιρο όπως θέλει. Το είχαμε προετοιμάσει το ματς με την Μπάγερν όπως πιστεύαμε ότι έπρεπε να το προετοιμάσουμε. Ομως συμβαίνει πολλές φορές στο ποδόσφαιρο να υπάρχουν στιγμές που δεν μπορείς να τις υπολογίσεις όπως το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε από την Μπάγερν. Ισως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αλλά εμείς συνεχίζουμε.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0