Θύρα 7 Λονδίνου : Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων για το Άρσεναλ – Ολυμπιακός

Θύρα 7 Λονδίνου : Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων για το Άρσεναλ – Ολυμπιακός

Aνακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 7 Λονδίνου μέσω της οποίας ενημέρωσε για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων της αναμέτρησης με την Άρσεναλ.

Arsenal-v-Olympiakos-CL

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο «Emirates» για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League  πλησιάζει και η Θύρα 7 Λονδίνου θέλησε να ενημερώσει τους φίλους της ομάδας για τα εναπομείναντα εισιτήρια του παιχνιδιού, εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση:

«Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια έτσι και τώρα θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν  για να εξυπηρετηθείτε όλοι, ακόμα κι εσείς που δεν πατάτε στο κλαμπ.

Όποιος θέλει εισιτήριο, στέλνει email στο [email protected], με το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του, ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ και αριθμό ταυτότητας ή διαβατηρίου ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ!!!Δεν θα έχει τη δυνατότητα ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ να ζητήσει πάνω από ΤΕΣΣΕΡΑ εισιτήρια. Μηνύματα στο FACEBOOK ή στο κινητό του συνδέσμου δεν θα λαμβάνονται υπ’ όψην μας και δεν θα μπαίνετε στη λίστα. Η τιμή του εισιτηρίου δεν είναι ακόμα γνωστή αλλά να υπολογίζετε ότι στην αξία θα προστεθεί και η κάρτα φιλάθλου που θα κοστίζει 10 λίρες, για ΟΛΟΥΣ!(περίπου στις 50 λίρες θα βγαίνει σύνολο)

Όσοι στείλετε email, τηρώντας τις προϋποθέσεις, θα πάρετε εισιτήριο.

Εσείς που έρχεστε  στο σύνδεσμο, τα λέμε το Σάββατο για τα εισιτήρια στο ματς με τον Πλατανιά.

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!!»