Έτσι θα ψάξει τη νίκη με Σπόρτινγκ ο Χάσι! Δείτε τους επικρατέστερους!

Έτσι θα ψάξει τη νίκη με τη Σπόρτινγκ ο Χάσι! Δείτε τους επικρατέστερους!

Για την αποτελεσματικότητα στην επίθεση του Ολυμπιακού δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Άλλωστε τα τελευταία 7 χρόνια κατακτά το πρωτάθλημα σκοράροντας περίπου 1 γκολ ανά 10 τελικές προσπάθειες.

Σπόρτινγκ

Οπότε το 1 στα 11 που είχε στην Ξάνθη ήταν μέσα στα δικά του στατιστικά.

Το πρόβλημα του Χάσι στα Πηγάδια ήταν η μεσαία γραμμή (Φορτούνης, Ζιλέ, Οφόε) που δύσκολα έκοβε τον αντίπαλο όποτε αυτός επιχειρούσε κάθετο παιχνίδι, η αριστερή πλευρά της άμυνας με τον Κούτρη (που δεν το έχει στο έναν εναντίον ενός) και ο Καπίνο, που έκανε λάθος εκτίμηση στη σέντρα του Μπρίτο και την κεφαλιά του Λισγάρα.

Κατά συνέπεια, αν ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει αποτέλεσμα από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας αύριο στο Φάληρο χρειάζεται τις παρακάτω τέσσερις διαφοροποιήσεις:

-Αμυντικούς μέσους που περισσότερο κόβουν στο κέντρο και λιγότερο δημιουργούν.

-Αριστερό μπακ που όταν έχει μπροστά του πλάγιο επιθετικό μπορεί να τον ανακόψει ή τουλάχιστον να τον ακολουθήσει από πολύ κοντά όταν τον ξεπεράσει για να του κάνει δύσκολη τη ζωή στην τελική πάσα.

-Τερματοφύλακα που υπολογίζει σωστά την πορεία της μπάλας σε τριαντάρα σέντρα, και

-Αποτελεσματικότητα τουλάχιστον στο 1/3 των τελικών που θα δημιουργήσει, ειδικά αν μιλάμε για ευκαιρίες σε επίπεδο τετ-α-τετ όπως στην Ξάνθη.

> Φωτιά ο κόσμος του Θρύλου στην Ξάνθη! Η παρακάμερα… video!

Σε διαφορετική περίπτωση τα δύσκολα στο Champions League θα ξεκινήσουν με το καλημέρα.

Αν υπήρχαν ο Ρέτσος ή ο Βούκοβιτς, είναι βέβαιο ότι ο Ρομαό θα έπαιζε στη θέση του ως αμυντικό χαφ. Δεν υπάρχουν όμως. Οπότε ο Ρομαό μένει στα στόπερ.

Οφόε και Ζιλέ δεν βγαίνουν από την ενδεκάδα και το μυαλό του Χάσι, οπότε μάλλον θα παίξει μαζί τους ο Ζντίελαρ. Αν δεν είχε φύγει, υποψήφιος θα ήταν και ο Σιώπης.

Στα αριστερά είναι μάλλον απίθανο να δούμε τον Κούτρη. Οπότε θα παίξει ο Φιγκέιρας και δεξιά ο Ομάρ.

Στα άκρα της επίθεσης θα βρεθούν ο Καρσελά και ο Μάριν και στην κορυφή ο Τζούρτζεβιτς, που έδειξε σε καλύτερη κατάσταση από τον Εμενίκε.

Κατά συνέπεια ο Φορτούνης φαίνεται να μένει στον πάγκο για να μπει στη ροή του αγώνα, όπως με τη Ριέκα. Το ίδιο και ο Εμενίκε με τους Πάρντο ή Σεμπά.

Θα μπορούσε φυσικά ο Χάσι να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τον αρνητικό στα Πηγάδια Μάριν, αλλά μοιάζει να τον πιστεύει περισσότερο από όσο του αξίζει.

Προσωπικά θα άφηνα τον Γερμανό στον πάγκο για να χρησιμοποιήσω τον Σεμπά που θα βοηθούσε περισσότερο ανασταλτικά την ομάδα.

Ωστόσο, σε ένα ενδεχόμενο τετ-α-τετ πιο εύκολα θα βρει στόχο πλασάροντας ο Μάριν παρά ο Σεμπά.

> Στην Αθήνα η Σπόρτινγκ από το βράδυ της Κυριακής!

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν το βράδυ της Τρίτης και από αυτές θα προκύψει και το αποτέλεσμα.

Πηγή : http://www.novasports.gr/bloggers/dpapanikolaou/article/347569/etsi-tha-psaxei-ti-niki-me-ti-sporting-o-hasi/