Οι δηλώσεις των παικτών μας

Διαβάστε τι δήλωσαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μετά τον αγώνα απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.1090857

 

Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο:

«Η Μάντσεστερ ήταν καλύτερη και εμφανίστηκε τελείως διαφορετική απ’ το πρώτο παιχνίδι. το πέναλτι μας επηρέασε και τους έδωσε πολύ δύναμη για τη συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος είχαμε δυνάμεις, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει κάτι καλύτερο αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν είναι ώρα να μιλάμε για θετικά πράγματα γιατί είμαστε πολύ πληγωμένοι. Έχουμε κάνει έναν πολύ καλό προκριματικό γύρο και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είμαστε υπερήφανοι και δείξαμε ότι έχουμε δυνατότητες να πετύχουμε περισσότερα πράγματα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και είμαστε περήφανοι γι’ αυτόν, είναι πραγματικά σημαντικό για εμάς το να μας δείχνουν σε τέτοιο βαθμό την αγάπη τους και θέλουμε να είναι στο πλευρό μας».

Ντελβίν Εντινγκά:

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Δοκιμάσαμε την τύχη μας απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Δεν δικαιωθήκαμε. Είχαμε πλεονέκτημα από το πρώτο ματς αλλά δεν το διατηρήσαμε.

Θέλαμε το κάτι παραπάνω, το κυνηγήσαμε αλλά δεν καταφέραμε να το πετύχουμε. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αμυντική ή επιθετική λειτουργία. Όλοι μαζί επιτυγχάνουμε ή αποτυγχάνουμε.

Η Μάντσεστερ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Δουλέψαμε, προετοιμαστήκαμε αμυντικά κι επιθετικά γι’ αυτό το ματς αλλά κάποια πράγματα δεν μας βγήκανε με αποτέλεσμα η Μάντσεστερ να είναι στους “8” κι όχι εμείς».

Νταβίντ Φουστέρ:

«Εάν κρίνουμε απ’ τις ευκαιρίες που έγιναν ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι καλύτερο. Ο αντίπαλος όμως εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του και αξίζει συγχαρητήρια. Εάν σκεφτούμε το πρώτο παιχνίδι και το πλεονέκτημα που είχαμε σήμερα είχαμε πολλές ελπίδες. Δεν τα καταφέραμε, είμαστε στεναχωρημένοι και θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη δουλειά».