Αγωνία για τη συμμετοχή Οφόε και Σιώπη

Αγωνία για τη συμμετοχή Οφόε και Σιώπη

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Οτζίτζα Οφόε και Μανώλη Σιώπη. Την Τετάρτη η πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ριέκα για τα play off του Champions League.

συμμετοχή

Η συμμετοχή των δυο ποδοσφαιριστών είναι αμφίβολη. Δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις, που τους ταλαιπωρούν και να τεθούν στη διάθεση του Μπέσνικ Χάσι, για το πρώτο ματς με τους Κροάτες.

Ο Βέλγος μέσος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θα προσπαθήσει να μπει τη Δευτέρα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Αν τα καταφέρει, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Κοσοβάρου τεχνικού για τον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων. Σε διαφορετική περίπτωση, θα προσπαθήσει να είναι έτοιμος για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Σιώπης από την πλευρά του, θα δοκιμάσει και αυτός να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Θέλει να είναι έτοιμος για το ματς με τη Ριέκα. Οι έως τώρα εκτιμήσεις κάνουν λόγο, για παρουσία του Έλληνα μέσου, στο δεύτερο ματς των δυο ομάδων.

> Το έχουν σίγουρο οι Σέρβοι για Τζούρτζεβιτς – Ολυμπιακό

Σε περίπτωση που δεν αγωνιστούν οι δυο παίκτες, ο Χάσι προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των Ζιλέ και Ρομαό στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Εκτός για την πρώτη αναμέτρηση με τη Ριέκα θα μείνουν και οι τραυματίες Μποτία και Ταχτσίδης.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0