19-07-16 Κουπόνι ΟΠΑΠ: Με την εμπειρία η Σερίφ

prognostika-champions-league

Οι ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League είναι εδώ και στο κουπόνι της Τρίτης υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια. Στο πρόγραμμα και αρκετά φιλικά ματς.

2252. Σερίφ Τιρασπόρ – Χάποελ Μπιρ Σιβά: Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες, μετά το 3-2 της Χάποελ στο Ισραήλ, όμως αυτή την φορά η έδρα είναι με την Σερίφ, που θέλει να ανατρέψει το σκορ. Η εμπειρία υπάρχεις στους γηπεδούχους και έχουν όλα τα φόντα να πάρουν τη νίκη. Το αν περάσουν στην επόμενη φάση, αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Ο άσος στο 2,00 στον ΟΠΑΠ και 2,15 στον Stoiximan.

2253. Σεϊναγιόεν – Μπάτε Μπόρισοφ: Εδώ είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, αφού η Μπάτε Μπόρισοφ είναι καλύτερη ομάδα από την Σεϊναγιόεν και το έδειξε με το νικηφόρο 2-0 του πρώτου παιχνιδιού. Σαφώς και δεν θα κάτσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα και με την ευκολία που δέχονται γκολ οι γηπεδούχοι θα πάμε με το over 2,5 στο 1,80 από τον ΟΠΑΠ και 1,95 στην Sportingbet.

Διαβάστε στο bet-on-arme.com αναλύσεις των κορυφαίων πρωταθλημάτων, προγνωστικά για το πάμε στοίχημα αλλά και στατιστικά – βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων!