Στην Αθήνα η Σπόρτινγκ από το βράδυ της Κυριακής!

Στην Αθήνα έφτασε το βράδυ της Κυριακής η αποστολή της ομάδας της Λισαβόνας. Οι Πορτογάλοι ήρθαν στη χώρα μας για τον αγώνα της Τρίτης με τον Θρύλο, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.
Συγκεκριμένα, στην Αθήνα ταξίδεψαν 23 ποδοσφαιριστές. Ο Ζόρζε Ζέσους πήρε μαζί του τους Ρουί Πατρίσιο, Σαλίν, Πέδρο Σίλβα, Ριστόφσκι, Πιτσίνι, Σίλβα, Κόατες, Ανδρέ Πίντο, Ματιέ, Φιγκεϊρέδο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Πέτροβιτς, Σέζαρ, Φερνάντες, Μπατάλια, Ολιβέιρα, Παλίνια, Μεδέιρος, Ντουμπιά, Ντοστ, Ακούνια, Άλαν Ρουίζ και Ζέλσον Μάρτινς.
> Ο Ούγγρος Βίκτορ Κασάι στον Ναό με Σπόρτινγκ! Δείτε τι κάνει με αυτόν ο Θρύλος!
Στην αποστολή της Σπόρτινγκ δεν βρίσκονται οι Φάμπιο Κοεντράο και Ντάνιελ Ποντένσε, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ αντίθετα ο Κριστιάνο Πιτσίνι ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή.