Νικολακόπουλος: «Την έχει πατήσει ο Ολυμπιακός με Ιμπόρα-Φρέιρε»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FΜ 94,6 στη μη κλήση του Μαντί Καμαρά στην εθνική Γουινέας σχολιάζοντας πως λογικά δεν θα κληθεί στο Κόπα Άφρικα τον Ιανουάριο, κάτι που θα είναι μια καλή εξέλιξη για τον Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα ο Ελ Κααμπί θα απουσιάσει τότε.
Για τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ εξήγησε ότι κατά τη γνώμη του, ανεξάρτητα από τα όποια λάθη έγιναν από τον προπονητή, κρίθηκε από τις κακές αντιδράσεις των Ποντένσε, Πασχαλάκη και Πορόζο σε τρεις στιγμές. Επισήμανε, δε, ότι με βάση του τι έχει γίνει μέχρι τώρα στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια, η βαθμολογία είναι Ολυμπιακός 22, Παναθηναϊκός 22, ΑΕΚ 21 και ΠΑΟΚ 20, με το παιχνίδι των αιώνιων να εκκρεμεί
Τέλος, κατέληξε πως ο Ολυμπιακός την έχει ‘πατήσει’ με τον Ιμπόρα και Φρέιρε λόγω των πολύ σοβαρών τραυματισμών τους. Δύο μήνες θα λείπει ο Αργεντινός, ο δε Ισπανός σε δυόμισι μήνες έχει παίξει τρεις φορές αλλαγή. Επισήμανε ότι αυτοί οι δύο παίκτες μπορεί να μην έβγαλαν ποτέ μάτια, αλλά ήταν βασικοί στο πλάνο του προπονητή, ο μεν Φρέιρε που είναι ο μοναδικός αριστεροπόδαρος στόπερ, ο δε Ιμπόρα άφησε την ομάδα με ένα εξάρι και όταν έλειψε και ο Έσε, έπαιξε η ομάδα με δύο οκτάρια.

Δείτε το βίντεο εδώ