«Πάτησε» Ελλάδα ο Βαλμπουενά!!! (Pic)

Ο Γάλλος super star μέσος «πάτησε» το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 03:20 το πρωί της δευτέρας (35 λεπτά αργότερα από τον προκαθορισμένο χρόνο άφιξης) με απευθείας πτήση απο την Κωνσταντινούπολη.Και το Redvoice.gr ήταν εκεί να τον υποδεχτεί με τον Κωνσταντίνο Καλογερόπουλο.

 

Ο Βαλμπουενά έφτασε στο αεροδρόμιο λίγο μετα της 03:20 ,;όπου εκεί τον υποδέχτηκαν πολλοί δημοσιογράφοι αλλά και κόσμος που βρέθηκε στο αεροδρόμιο παρά το ακατάλληλο της ώρας.

 

Σύμφωνα με όλες της ενδείξεις ο Γάλλος θα περάσει απο ιατρίκα και θα υπογράψει το συμβολαιό του με τον Ολυμπιακό και αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει σίγα σίγα ατομικές προπονήσεις πρότου ξεκουραστεί, καθώς έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι μόλις το Σάββατο.

Ο Γάλλος στις πρώτες του δηλώσεις

 

Ποίος είναι ο Βαλμπουενά;
Ο Βαλμπουενά ξεκίνησε την καρίερα του στην Λανγκόν και μετέπειτα στην Λιμπούρν. Καθώς και στην συνέχεια και το 2001 αποκτήθηκε την Μπορντό όπου εκεί βελτίωσε και το παιχνίδι του. Αλλά λόγω το ύψους του έφυγε από τον σύλογο κόντα στο 2003.
Στην συνέχεια ξαναπήγε στην Λαγκόν και στο ερασιτεχνίκο ποδόσφαιρο όπου παράληλλα εργαζόταν και ώς πολίτης. Στην συνέχεια με την βοήθεια του Προπονητή του ο Γάλλος πήγε στην Λιμπούρν Σαιν-Σεράν όπου ήταν πολύ καλος τον πρώτο χρόνο και το ίδιο και τον δεύτερο, στην Λιμπούρν πέτυχε σε 57 αγώνες 10 γκολ.
Την 1 Ιουλίου ο Ματιέ Βαλμπουενά υπογράφει το πρώτο του συμβόλαιο 3 ετών με την ομάδα της Μαρσείγ όπου θα κάτσει σχεδόν 8 χρόνια από το 2006 έως το 2014, σε αυτό το διάστημα έκανε σε 331 συμμετόχες 38 γκολ. Επίσης κάταφερε να μπεί στης καρδιές τον οπαδών στην Μασαλία.
Στην συνέχεια πήγε στην Ντιναμό Μόσχας όπου έμεινε 3 χρόνια με ένα πέρασμα του απο την ομάδα της Λίων. Πλέον τα τελευταία χρόνια ήταν στην Φενερμπαχτσε όπου οι οπαδοί αλλά και η ομάδα έμειναν ικανοποιμένη μαζί του.