Βεζένκοβ: «Μακάρι ο Θεός να με αξίωνε να ήμασταν παραπάνω χρόνια με τον Σπανούλη»

Βεζένκοβ: «Μακάρι ο Θεός να με αξίωνε να ήμασταν παραπάνω χρόνια με τον Σπανούλη»

Δείτε την εκπομπή

Ο τρομερός Σάσα Βεζένκοβ πήρε άδεια από τους Σακραμέντο Κινγκς για να δώσει το «παρών» στο gala που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ ανέφερε ότι προσπάθησε να κρατήσει κρυφό από τον «Kill Bill» το γεγονός ότι θα παρευρευθεί, ενώ τόνισε πως θα ήθελε να παίξει για παραπάνω χρόνια στο πλευρό του Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν είναι έκπληξη της βραδιάς ότι είναι στο gala για τον Σπανούλη: “Προσπαθούσαμε να το κρατήσουμε κρυφό, δεν μπορούσα να παραλείψω αυτή την εκδήλωση, ο Βασίλης είναι οικογένεια, έχουμε κρατήσει μία πάρα πολύ καλή σχέση. Δεν του το είπα ούτε εγώ, ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και ευχαριστώ το Σακραμέντο που με άφησε για να μπορέσω να είμαι εδώ σε αυτή την όμορφη εκδήλωση”.

Για το αν έμαθε κάτι από τον Σπανούλη: “Το πόσο σκληρά δουλεύει, το πόσο σκληρά δούλευε μέσα από τα χρόνια. Ήμασταν τρία χρόνια μαζί, μακάρι ο Θεός να με αξίωνε να ήμασταν και παραπάνω. Έμαθα το τι σημαίνει νικητής, έμαθα το πως να προσεγγίζεις να είσαι έτοιμος να είσαι νικητής, γιατί στο τέλος θέλει και λίγο τύχη. Αλλά το να είσαι προετοιμασμένος να είσαι νικητής, το να δουλεύεις σκληρά και να μην τα παρατάς ποτέ, ήταν σίγουρα από τα πολλά που έμαθα δίπλα στον Βασίλη”.

Για το “7” στο Σακραμέντο: “Εντάξει με τον Βασίλη μιλάμε καθημερινά, ήταν νομίζω κάτι που θα του άρεσε. Έχω και μία μπλούζα για αυτόν και σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0