Βεζένκοφ: «Είμαι διατεθειμένος να μείνω, ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, νιώθω υπέροχα εδώ»

Βεζένκοφ: «Είμαι διατεθειμένος να μείνω, ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου, νιώθω υπέροχα εδώ»

Δείτε την εκπομπή μας

Δηλώσεις που θα… συζητηθούν στον βουλγαρικό τηλεοπτικό σταθμό «Arena Sport» έκανε ο Σάσα Βεζένκοφ αναφορικά με το μέλλον του.

Ουσιαστικά τόνισε ότι ναι μεν είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις (δηλαδή Σακραμέντο Κινγκς στο ΝΒΑ), αλλά και πως είναι διατεθειμένος να παραμείνει στον Πειραιά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αυτή την στιγμή, ενδιαφέρομαι μόνο γίνω πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα νιώθω πολύ καλά που οι προπονητές λένε τόσο όμορφα πράγματα για μένα, όλα είναι business και πολλά εξαρτώνται από το πώς και το πότε».

«Είπαμε και με τους ανθρώπους των Κινγκς ότι θα είναι πιο δίκαιο να ολοκληρωθεί πρώτα η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα και μετά να δούμε τι θα κάνουμε. Θα δούμε εάν θα γίνει διαπραγμάτευσή ή θα μου κάνουν κατευθείαν πρόταση».

«Είναι σημαντικό το τι θέλω εγώ και γενικά είναι πολλά πράγματα. Είπαμε ότι πρέπει να ολοκληρωθεί οπωσδήποτε πρώτα το πρωτάθλημα. Είμαι έτοιμος για νέες προκλήσεις, αλλά επίσης είμαι διατεθειμένος και να μείνω».

«Η Αθήνα και ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου. Νιώθω υπέροχα εδώ. Μετά από τα πρώτα δύσκολα 2-3 χρόνια, παίζουμε πολύ ωραίο μπάσκετ. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το καλύτερο για το μέλλον μου. Με τους Κινγκς δεν έχουμε μιλήσει ούτε για αριθμούς, ούτε για τίποτα».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0