Βασιλακόπουλος: Το ελληνικό μπάσκετ πηγαίνει εξαιρετικά

Στο περιθώριο της παρουσίας της Εθνικής Ομάδας για το ερχόμενο Μουντομπάσκετ ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μίλησε για την παρουσία της γαλανόλευκης στην Κίνα

ÐÁÑÏÕÓÉÁÓÇ ÔÇÓ ÅÈÍÉÊÇÓ ÏÌÁÄÁÓ ÌÐÁÓÊÅÔ ÁÍÔÑÙÍ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Αισιόδοξος για την πορεία του ελληνικού μπάσκετ, εν μέσω… χιλίων προβλημάτων εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας αναφέρθηκε ακόμα στον κεντρικό χορηγό, το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας, αλλά και στους απόντες, που, όμως, αξίζουν αναφοράς.

«Μιλάμε σχεδόν με τα μάτια και συμφωνούμε ταχύτατα σε κρίσιμα θέματα. Αυτό δείχνει το επίπεδο αυτής της συνεργασίας (με Eurobank). Δεν είναι χορηγία, είναι μια συνεργασία. Το μπάσκετ μπήκε σε μια άλλη τροχιά, σε μια περίοδο που ήταν προβληματική. Η συμβολή της Eurobank ήταν καθοριστική. Κάποιοι γκρινιάζουν αλλά το μπάσκετ πηγαίνει εξαιρετικά.

Ας τιμήσουμε το ελληνικό μπάσκετ, που είχε την ευτυχία να δει την εθνική του να προκρίνεται πρώτη στο παγκόσμιο. Από μια ομάδα που συγκροτήθηκε με μεγάλες δυσκολίες. Οφείλω δημόσια να συγχαρώ τα παιδιά της Εθνικής που έστειλαν την ομάδα στην Κίνα. Κάποιοι δεν είναι εδώ και λυπάμαι αλλά πρέπει να τους μνημονεύουμε για την συμβολή τους. Πρέπει από κάθε μετερίζι να προσπαθήσουμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είναι μεγάλης σημασίας για τον ελληνικό αθλητισμό η παρούσα της Εθνικής στην Κίνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βασιλακόπουλος.

Πηγή Fws.gr

Share and Enjoy !

0Shares
0 0