Βαγγέλης Μαρινάκης: Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι θέλει να επενδύσει στη Ρίο Άβε(Pic)

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας από τους πιο σημαντικούς «παίκτες» στην παγκόσμια ναυτιλία, γεγονός που αποδεικνύεται και από την τελευταία του επένδυση ύψους 3,1 δισ. δολαρίων σε LNG carrier. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού δεν εφησυχάζει ποτέ, είτε πρόκειται για τη ναυτιλία, είτε πρόκειται για το ποδόσφαιρο και όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να κάνει δυναμική είσοδο και στο ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας!

Μετά την Premier League και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είναι έτοιμος να επενδύσει στη Ρίο Άβε! Δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Jornal de Noticias», αναφέρει ότι η Ρίο Άβε «καίγεται» για οικονομική ρευστότητα και πως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να επενδύσει.

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία τόσο σε οικονομικό όσο και σε αθλητικό πλαίσιο. Δεν υπάρχει plan Β. Η Ρίο Άβε χρειάζεται άμεσα οικονομική ενίσχυση για να συνεχίσει να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις της. Και αυτό μπορεί αν γίνει μόνο με την παρουσία ενός ισχυρού εταίρου», αναφέρει η πρόεδρος της ομάδας, Αλεξανδρίνα Κρουζ, σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στο δημοσίευμα, χωρίς πάντως η ίδια να αποκαλύπτει το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο δημοσίευμα ωστόσο, φιλοξενείται μια εκτενής παρουσίαση του βιογραφικού του 56χρονου εφοπλιστή, αλλά και ανάλυση των πεπραγμένων του, ενώ τονίζεται ότι είναι διατεθειμένος να διαθέσει ένα αρκετά σημαντικό κεφάλαιο, προκειμένου η Ρίο Άβε να αλλάξει οικονομικό στάτους.

Πηγή https://sportday.gr/podosfairo/221946_vangelis-marinakis-oi-portogaloi-grafoun-oti-thelei-na-ependysei-sti-rio-ave.html