Βαγγέλης Μαρινάκης: Έτσι θα αυξήσει την χωρητικότητα στο Καραϊσκάκης(Vid)

Δείτε την εκπομπή μας

Δημοσιεύματα στην Αγγλία θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει πάρει την απόφαση να αυξήσει την χωρητικότητα της ιστορικής έδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και του Ολυμπιακού .

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η σκέψη είναι να αυξηθεί η χωρητικότητα του γηπέδο έως και 30.000 επιπλέον θέσεις από τις λίγο πάνω από τις 30.000 που είναι σήμερα, με βάση το Στάδιο 974 που χρησιμοποιήθηκε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Το theathletic.com υποστηρίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναζητά τρόπους να ικανοποιήσει το επίπεδο ζήτησης εισιτηρίων που φτάνει σε κάποια παιχνίδια της Premier League έως και τις 50.000 εισιτήρια.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Έτσι θα αυξήσει την χωρητικότητα στο Καραϊσκάκης;
Να σημειωθεί ότι το Στάδιο 974 δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την χρήση 974 κοντέινερ.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα τα σχέδια βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν έχει οριστικοποιηθεί κάποια απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει η ανάπτυξη. «Ωστόσο, χωρίς να απαιτείται πολεοδομική άδεια, θα μπορούσε η επέκταση να ξεκινήσει πριν από τα Χριστούγεννα».

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως διάθεση για αύξηση της χωρητικότητας υπάρχει και για το γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Λέτε και στην έδρα του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης να ακολουθήσει το μοτίβο ανάπτυξης βάσει του Σταδίου 974; Θα ήταν μία λύση καθώς έτσι θα αυξηθεί κατά πολλές χιλιάδες και η χωρητικότητα του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Πηγή