Τον έσωσε ο Κιάιερ: Του άρπαξε τη γλώσσα (vid&pics)

Τον έσωσε ο Κιάιερ: Του άρπαξε τη γλώσσα (vid&pics)

Δείτε την εκπομπή μας

Με τρομερή ψυχραιμία ο αρχηγός της Δανίας έδρασε άμεσα σώζοντας τον συμπαίκτη του

Ο Σιμόν Κάιερ ήταν ο πρωταγωνιστής ενός συγκλονιστικού στιγμιότυπου, όταν πριν τη μεταφορά του Κρίστιαν Έρικσεν στο νοσοκομείο έσπευσε να συγκρατήσει τη σύζυγο του άσου της Ίντερ η οποία σχεδόν εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη.

Από ότι φαίνεται όμως, ο αρχηγός της Εθνικής Δανίας είχε προηγουμένως συμβάλλει στην ίδια τη σωτηρία της ζωής του συμπαίκτη του. Με την τεράστια ψυχραιμία του. Αλλά και με την άμεση αντίδραση του.

Όπως μεταφέρουν τα δανέζικα ΜΜΕ, πριν καν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο της Δανίας, ο Καίερ ήταν που έτρεξε και έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον Έρικσεν. Ο αρχηγός αμέσως έτρεξε και γύρισε τον Έρικσεν που είχε πέσει με το πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Του άνοιξε το στόμα και άρπαξε τη γλώσσα του (για να μην γυρίσει όπως συμβαίνει σε αυτ΄ςε τις περιπτώσεις). Κράτησε τη γλώσσα του με το ένα χέρι και με το άλλο ξεκίνησε να κάνει μασάζ στο στήθος, του συμπαίκτη του. Δευτερόλεπτα όλα αυτά. Μέχρι να μπουν τα ιατρικά τιμ στον αγωνιστικό χώρο. Πολύτιμα δευτερόλεπτα όμως. Που όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Δανίας πιθανόν να συνέβαλαν καθοριστικά για να μπορέσει ο Έρικσον να κρατηθεί ζωντανός στο διάστημα που δεν είχε ούτε σφυγμό, ούτε αναπνοή.

Κατόπιν, ανέλαβαν οι γιατροί και με καίρια παρέμβαση έσωσαν τη ζωή του ποδοσφαιριστή.

https://www.to10.gr/podosfero/euro-2020/1614817/ton-esose-o-kiaier-tou-arpaxe-ti-glossa/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0