Τόμας Ουόκαπ, η νέα έκδοση! (video)

Τόμας Ουόκαπ, η νέα έκδοση! (video)

Δείτε την εκπομπή μας

Θα μπορούσαμε να σας κουράσουμε με αριθμούς. Με στοιχεία στατιστικά, με πόντους, ασίστ, κλεψίματα. Θα το κάνουμε σε επόμενο κομμάτι. Αλλά εδώ θέλουμε να σταθούμε στην ουσία. Η οποία δεν μετριέται με αριθμούς. Στην ουσία του φετινού Τόμας Ουόκαπ. Ο Αμερικανός πλέι μέικερ είναι φέτος… δυο σκάλες πάνω, σε σχέση με πέρυσι. Που φαίνεται αυτό; Συνολικά στο παιχνίδι της ομάδας.

Γι’ αυτό τον λόγο λέμε ξανά: Θα μπορούσαμε να σας κουράσουμε με στατιστικά. Δεν έχει νόημα. Γιατί; Γιατί δεν χρειάζονται οι αριθμοί για να αποδειχθεί αυτό το οποίο τα μάτια όλων μας βλέπουν, καθαρά.

Ο Τόμας Ουόκαπ είναι μια… νέα, βελτιωμένη έκδοση του εαυτού του. Ένας… καλύτερος Τόμας Ουόκαπ! Παίζει με πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Παίζει με πολύ μεγαλύτερη σιγουριά για όλες τις επιλογές του. Παίζει ακόμη πιο σκληρή άμυνα, είναι ακόμη περισσότερο επιθετικός, πιο «μπουκαδόρος», πιο σουτέρ… Πιο… τα πάντα!

Το κέρδος είναι της ομάδας, όπως προαναφέραμε. Δεν είναι μόνο δικό του. Είναι -κυρίως- των συμπαικτών του. Και της ομάδας. Και του κόσμου, ο οποίος απολαμβάνει όμορφο μπάσκετ, δια χειρός του Ουόκαπ.

Όπως η φάση παρακάτω:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0