Τιάγκο Σίλβα: «Θέληση να αποδείξω την αξία μου!»

Πήραμε μια πρώτη γεύση, από Τιάγκο Σίλβα και… άρεσε. Ο Πορτογάλος έδειξε ότι έχει να δώσει πράγματα, στον Θρύλο, γεγονός που θα έχει την ευκαιρία να δείξει ξανά, όπως φαίνεται, κόντρα στη Λαμία.

Δείτε την εκπομπή μας

Αναμένεται να τον δούμε, εκ νέου, σε δράση και να πάρουμε άλλη μια γεύση, από την αξία του και από αυτά που μπορούμε να περιμένουμε. Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος, πάντως.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για την ήττα από την Πόρτο: «Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πετύχαμε κάτι καλύτερο στο Champions League, από την άλλη θα συμμετάσχουμε στο Europa League, όπου αισιοδοξούμε να τα πάμε καλύτερα».

Για το γεγονός ότι δέχτηκε εγκωμιαστικά σχόλια στο δεκάλεπτο που έπαιξε με τον Βόλο και το αν έχει δίψα να παίξει: «Χωρίς καμία αμφιβολία έχω μεγάλη θέληση. Έχω την επιθυμία να αποδείξω την αξία μου και να αποδείξω ότι αξίζει να βρίσκομαι εδώ».

Για το αν είναι έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού: «Δεν ξέρω αν συμβεί αυτό, αλλά θα συνεχίσω να δουλεύω ώστε αν συμβεί, να είμαι έτοιμος».

Για το πώς πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμία: «Με τα όπλα του, που θα είναι η υπομονή, η ποιότητα και η θέληση για τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί, να βάλουμε γκολ».